Bursa'da Engelli Otobüsü İçin Çatıda Eylem Yaptı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Engelli Otobüsü İçin Çatıda Eylem Yaptı

Bursa\'da Engelli Otobüsü İçin Çatıda Eylem Yaptı

Bursa'da hizmet veren engelli otobüslerinin mahallelerinden geçmesini isteyen inşaat işçisi İbrahim Kandemir, oturduğu 8 katlı binanın çatısına çıkarak eylem yaptı.

24.02.2015 12:05  Güncelleme: 12:57

Bursa'da hizmet veren engelli otobüslerinin mahallelerinden geçmesini isteyen inşaat işçisi, 55 yaşındaki İbrahim Kandemir, oturduğu 8 katlı binanın çatısına çıkarak eylem yaptı.

Merkez Osmangazi İlçesi Yenikent Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutlarında yaşayan ve inşaat işçiliği yapan İbrahim Kandemir, engelli oğlu Kadir Kandemir'in engelli otobüslerinden faydalanması için defalarca Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ulaşım şirketi olan BURULUŞA'a başvurdu. Yazdığı dilekçelerde engelli otobüslerinden birinin mahallelerinden geçmesini isteyen Kandemir, bu başvurulardan bir sonuç alamayınca bu sabah saat 06.30 sıralarında, yaşadığı 8 katlı binanın çatısına çıkarak, aşağıya tuğla ve kiremit atmaya başladı. Oğlu için bu eylemi yaptığını söyleyen Kandemir, olay yerine gelen polis ve komşuları tarafından güçlükle ikna edildi. Yaklaşık 3 saat çatıda eylem yapan Kandemir daha sonra polisler tarafından binadan indirilerek, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Engelli Otobüsü İçin Çatıda Eylem Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement