Bursa Motorsikleti ile Çukurtan Kaçtı Ölümden Kaçamadı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursa Motorsikleti ile Çukurtan Kaçtı Ölümden Kaçamadı

Bursa Motorsikleti ile Çukurtan Kaçtı Ölümden Kaçamadı
09.07.2016 17:49

Motorsikleti ile çukurtan kaçtı ölümden kaçamadıBURSA'da motorsikleti ile giderken yolda gördüğü çukurtan kaçıp şerit değiştiren 30 yaşındaki Hanifi Keçebaş karşı yönden gelen otomobil ile çarpışınca olay yerinde yaşamını yitirdi.

Motorsikleti ile çukurtan kaçtı ölümden kaçamadı

BURSA'da motorsikleti ile giderken yolda gördüğü çukurtan kaçıp şerit değiştiren 30 yaşındaki Hanifi Keçebaş karşı yönden gelen otomobil ile çarpışınca olay yerinde yaşamını yitirdi.

Merkez Nilüfer ilçesi Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi Akçalar yolu üzerinde ki kaza, kullandığı 16 KV 284 plakalı motosiklet ile Balıkesir istikametine gitmekte olan Hanifi Keçebaş'ın, iddiaya göre yolda gördüğü çukara girmemek için şerit değiştirmesi sonucu meydana geldi. Bu sırada Keçebaş'ın kullandığı motorsiklet, Bursa yönüne gelmekte olan sürücüsü belirlenemeyen 16 LDE 91 plakalı araç ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle devrilerek sürüklenen motosikletin sürücüsü kaza yerinde hayatını kaybetti. Çarpma sırasında aracın ön tamponunun olay yerinde düşmesi dikkatlerden kaçmadı. Polis ekipleri kazanın olduğu yerde güvenlik önlemi alarak Bursa Cumhuriyet savcısının gelmesini bekledi.

Polis ekipleri, kaçtığı öne sürülen otomobil sürücüsünü yakalamak için kaza yerinde bulunan tampondaki plakayı incelemeye aldı.

Kaza ile ilgili soruşturmaya başlandı. Hanifi Keçebaş'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Kaza yerinden görüntü

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Motorsikleti ile Çukurtan Kaçtı Ölümden Kaçamadı - Son Dakika


Advertisement