Gökyüzünde görülen gizemli cisim şaşırttı! Nereye düştüğü bilinmiyor - Son Dakika
Güncel

Gökyüzünde görülen gizemli cisim şaşırttı! Nereye düştüğü bilinmiyor

Bursa'da terasta oturan gençler, gökyüzünde zikzak çizerek düşen bir cisim fark etti. Gençler, bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydederek sosyal medyada 'atom bombası' diye paylaşınca, video büyük ilgi gördü.

16.12.2020 10:09  Güncelleme: 11:09

Yıldırım'a bağlı Yavuzselim Mahallesi'nde, bir evin terasında oturan gençler, yere doğru hızla düşen bir cisim gördü. Yanarak, aşağı doğru düşen cismi kaydeden gençlerin, 'Atom bombası' diye tepki vermesi ise sosyal medyada ilgi gördü.

Gökyüzünde görülen gizemli cisim şaşırttı! Nereye düştüğü bilinmiyor

"BOMBAYA BENZİYORDU"

Gökyüzündeki cismi kaydeden gençlerden Ömer Akın, o anları anlattı. Arkadaşlarıyla çatıda otururken cismi fark ettiklerini belirten Akın, "Bu mahallede oturuyoruz, burada büyüdük. Terasta oturuyorduk, arkadaş gördü. Bir bakalım, dedi nedir bu, diye. Bombaya benziyordu. Gök taşı gibi bir şeydi. Zikzak çizerek düşüyordu sonra arkadaşım video çekmeye başladı. O sırada yere doğru düşmeye devam etti. Tabi nereye düştü, ne oldu, bilmiyoruz. 'Atom bombası' diye aramızda espri yaptık sonra da sosyal medyada paylaştık" dedi.

Bursa semalarında 'bilinmeyen cisim' merak konusu oldu
Gökyüzünde görülen gizemli cisim şaşırttı! Nereye düştüğü bilinmiyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gökyüzünde görülen gizemli cisim şaşırttı! Nereye düştüğü bilinmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Bu nesne : Aydınlatma fişeği... 0 0 Yanıtla
  • Ahmet: Aynı görüntü Ankara'da yakın tarihte külliyedeki dron gösterisinin olduğu gün görülmüştü, hiç kimse bir açıklama yapmadı. Bunun gibi tek değil art arda üç tanesinin düşerken çekilmiş fotoğrafı var. 0 0 Yanıtla

Advertisement