Bursaspor Başkan Adayı Noyan: "Projelerim Kulübü Uçurur" - Son Dakika
Güncel

Bursaspor Başkan Adayı Noyan: "Projelerim Kulübü Uçurur"

Bursaspor Başkan Adayı Noyan: "Projelerim Kulübü Uçurur"

Bursaspor Kulübü başkan adayı Timur Noyan, seçilmesi halinde yapmayı düşündüklerini açıklarken, "Bu projeler kulübü uçurur" dedi.

11.05.2015 14:33

Bursaspor Kulübü başkan adayı Timur Noyan, seçilmesi halinde yapmayı düşündüklerini açıklarken, "Bu projeler kulübü uçurur" dedi.

500 MİLYON TL

Timur Noyan, DHA'yı (Doğan Haber Ajansı) ziyaretinde 3 projelerinin gerçekleşmesi halinde Bursaspor'un kasasına yaklaşık olarak 500 milyon TL gibi bir gelir geleceğini belirtti. Genel Kurul üyelerinin kendisine şans vermesi halinde yapacaklarını anlatan Timur Noyan, şöyle konuştu:

AİLE MEZARLIĞI VE HARFİYAT ALANI

"Büyükşehir'den, Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım Belediyeleri'nden 20'şer dönemlik aile kabristanı yapılacak yer istiyorum. Buraların verilmesi halinde kulübe yaklaşık olarak 140 milyon TL gibi bir gelir girecek. Ayrıca Bursa inşaat sektöründe önemli bir yer tutuyor ve hafriyat çıkıyor. Belediyelerimizden harfiyatların dökülmesi için bir arazi istiyeceğiz. Tahsis edilmesi sonrasında buraya koyacağımız kepçe ile düzeltme işlemlerini yapacağız. Buradan da yılda 70 milyon TL olmak üzere 210 milyon TL'lik gelir eldez edilir."

50 DAİRE

Timur Noyan, seçilmesi halinde GYO Simpaş'la sponsorluk anlaşması yapmak istediklerini belirtti, "Şirket bize 50 daire, yani 1 blok verecek. Buranın satışından kazanılacak para, kulübe gelir olarak kalacak. Yüklü bir rakam gelir beklediğimizi belirtmek isterim" dedi.

ÜRÜNLÜ'DE 300 DÖNÜMLÜK ARAZİ

Timur Noyan, Ürünlü'de hazineden 300 dönümlük arazinin alınması için temaslarda bulunulacağını aktarırken şunları söyledi:

"Burayı kulüp adına almak istiyoruz. Buraya residans, daira, işyerleri ve alışveriş merkezini yap işlet devret formülüyle yaptırılacak. Yaklaşık olarak 105 bin metrekarelik kapalı bir alan olacak. Burayı yüzde 50 ile verdiğimizde kulübümüze yaklaşık 340 Milyon TL gibi bir gelir sağlamış olacağız."

Timur Noyan, yeni sezonda Bursaspor'un forma reklamı olarak Opel firmasıyla, yeni stadın isim hakkı için de yabancı bir işadamıyla görüştüklerini açıkladı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor Başkan Adayı Noyan: 'Projelerim Kulübü Uçurur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement