Bursaspor'da 3 Liste Yarışıyor (2) - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'da 3 Liste Yarışıyor (2)

Bursaspor\'da 3 Liste Yarışıyor (2)

Başkan ADAYLARI SIRAYLA KONUŞTU Bursaspor Kulübü'nün 51. Olağan Genel Kurulu'nda başkan adayları çekilen kura sonrası sırayla konuştu.

16.05.2015 19:57

Başkan ADAYLARI SIRAYLA KONUŞTU

Bursaspor Kulübü'nün 51. Olağan Genel Kurulu'nda başkan adayları çekilen kura sonrası sırayla konuştu. Başkan adayları seçilmeleri halinde neler yapmak istediklerini anlatırken, iddialarını da ortaya koydular.

ÖZKAN'IN HEDEFİ NOYAN OLDU

Çekilen kura sonrasında ilk konuşmayı adaylardan Cüneyt Özkan yaptı. Özkan, "Genç ve dinamik bir ekiple Bursaspor yönetimine talibiz. Bu görevi en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum. Sizlerden yetki istiyorum. Yeni şampiyonların çıkacağı Vakıfköy Futbol Akademisini daha da güçlendirmek için çalışacağız" derken, konuşmasında diğer başkan adaylarından Timur Noyan'ı hedef alması dikkat çekti.

NOYAN: 850 BİN DOLAR BAĞIŞLADIM

Daha sonra Timur Noyan konuşma yaptı. Noyan, "70 lira için üyelikten çıkarılırken 850 bin dolar okul yapımı için bağışladım. Ben Bursa sevdalısıyım. Bütün borçları temizlemeye adayım. Kulübün içinde bulunduğu durum ortada. Bugün kulüp iflasın eşiğinde. Recep Bölükbaşı kulübü sıfır borçla bırakacağını söylemişti. Bugünkü durum ortada. Ben değil, biz diyen bir anlayış için göreve talibiz" dedi.

BÖLÜKBAŞI: BU İŞ PARA İLE OLMUYOR

Son konuşmayı ise Recep Bölükbaşı yaptı. Bölükbaşı, "Ben Bursaspor'u içeriden yaşıyorum. Birbirimizi suçlayarak bir yere varamayız. Cüneyt Özkan iyi bir Bursasporlu. Onunla birlikte çalışacağız. Bu iş para ile olmuyor. Şenol Güneş hocamızla uzun süre yaşamak istiyoruz. Bursaspor'un kimsenin parasına ihtiyacı yok" sözlerinden sonra tribünlerde elektriklenmeler oldu. Bölükbaşı, konuşmasının sonunda kalıcı gelir kaynakları için önemli adımlar attıklarını belirterek benzinlik sayısını beşe çıkartacaklarını söyledi. Konuşmaların ardından oylamaya geçildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'da 3 Liste Yarışıyor (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement