Bursaspor'da Yüzler Gülüyor - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'da Yüzler Gülüyor

Bursaspor\'da Yüzler Gülüyor

Bursaspor'un sezonun ilk galibiyetiyle birlikte resmi maçlardaki ilk gollerini atan Bursasporlu futbolcular, Bursaspor TV'ye 2-1 galip geldikleri Gençlerbirilği karşısında deplasmanda 3 puan alarak moral kazandıklarını belirttiler.

14.09.2014 13:33

Bursaspor'un sezonun ilk galibiyetiyle birlikte resmi maçlardaki ilk gollerini atan Bursasporlu futbolcular, Bursaspor TV'ye 2-1 galip geldikleri Gençlerbirilği karşısında deplasmanda 3 puan alarak moral kazandıklarını belirttiler.

BELLUSCHİ: "3 PUAN HAKKIMIZDI"

Yeşil beyazlıların Arjantinli orta alan oyuncusu Belluschi, "Maça iyi başladık. Pozisyonlar bulduk. Kontrol bizdeydi. Duran toptan golü yedik. İkinci yarıya farklı mantelite ile çıktık. Herkes katılımcı oldu. Sonunda hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Takım olarak bazı yeni oyuncularımız var. Topa daima sahip olmaya çalışan ekibiz. Galibiyetler geldikçe yeni arkadaşlarımızın takıma uyumu daha kolay olacaktır" dedi.

OZAN TUFAN: TARAFTARLARA TEŞEKKÜR

Bursaspor'un genç oyuncusu Ozan Tufan ilk kez sağ açıkta görev yaptığına dikkat çekti. Ozan Tufan, "İlk yarı zorlu bir mücadele oldu. Devre arasında hocamızın uyarılarıyla mücadeleye daha iyi konsantre olduk. Herkes birbirine yardım edince goller geldi. 3 puanı aldık. Ben hocamın verdiği görevle Tosiç'in önünü kesmek için sağ açık olarak görev yaptım. İkinci yarı iyi oynadığımı düşünüyorum. Bizi destekleyen taraftaramıza teşekkür ediyorum. Şimdi takım olarak 2 günlük izine moralli çıkıyoruz" diye konuştu.

JOSUE: KAZANMAK GÜZEL

Bursaspor'un Portekizli oyuncusu Josue ise, "Güzel bir maç oldu. Kazandığımız için mutluyuz. İyi oynadığımız anda golü yedik. İkinci yarıya farklı başladık. Bu da galibiyeti getirdi. Yediğimiz golle ilgili ders çıkartmamız lazım. Bu tip golü özel maçta da yemiştik. Bu hatamızı düzeltmemiz gerekiyor. Bazı pozisyon hatalarımız da var. Takıma faydalı olduğumu düşünüyorum. İlk kez maçtan çıkarken rakip takım taraftarının beni alkışlaması çok güzel bir jest oldu" dedi.

VOLKAN ŞEN: GOL ÖZLEMİM BİTTİ

Gençlerbirliği karşılaşmasına kaptan olarak çıkan ve uzun bir aradan sonra golle tanışan Voykan Şen büyük bir mutluluk yaşadı. Volkan Şen, şöyle konuştu:

"Çok şükür uzun zaman sonra gol attım. Galibiyet için herkesi kutluyorum. İyi mücadele ettik. Pozisyon bulduk. Özellikle ben daha dikkatli olsaydım skor daha farklı olabilirdi. Galatasaray maçında iyi oynamış sonuca gidememiştik. Bu kez sonuca gittik. Şenol hocamın bana olan güvenini boşa çıkartmamak için çok çalışıyoruz. Serdar bugün kaptanlık görevini bana verdi. Kaptanlığın hakkını verebildiysem ne mutlu bana." - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'da Yüzler Gülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement