Büyük Sanatçı'ya Büyük Vefa - Son Dakika
Güncel

Büyük Sanatçı'ya Büyük Vefa

Büyük Sanatçı\'ya Büyük Vefa

Zeki müren açık havada anılıyor.

21.09.2012 12:07

Sanat Güneş'i Halit Kıvanç, Orhan Gencebay ve Ahmet Selçuk İlkan ile anılacak.

Sanat Güneşimiz Zeki Müren, ölümünün 16. yılında Osmangazi Belediyesi tarafından Kültürpark Açık Hava Tiyatrosunda düzenlenecek muhteşem bir etkinlikle anılıyor.

24 Eylül Pazartesi akşamı gerçekleştirilecek olan anma gecesinin sunuculuğunu Nalan Höke yapacak. Sanat güneşini anmak için düzenlenecek geceye katılacak isimler arasında Halit Kıvanç, Orhan Gencebay gibi ünlü isimlerin yanı sıra, İstanbul Radyosu sanatçıları İhsan Güvenç, Aslı Hünel, Ayşe Birgör, Ayfer Er, Esra İçöz ve Ersin Faikzade'de Zeki Müren'in eserlerini seslendirecek.

Gerek sesi ve müziği, gerekse Türkçeyi kullanmadaki ustalığı ile, ülkemizin yetiştirdiği ender sanatçılar arasındaki yerini alan Zeki Müren, bu yıl farklı bir organizasyonla anılıyor. Ünlü şair ve söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan, Zeki Müren'in tek şiir kitabı olan 'Bıldırcın Yağmuru' isimli kitabında yer alan şiirlerini kendi sesi ve yorumuyla seslendirerek. Ayrıca, Ahmet Selçuk İlkan'ın seslendirdiği 10 şiir ile, Zeki Müren'in 10 eserinin yer aldığı bir CD geceye katılanlara ücretsiz olarak dağıtılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyük Sanatçı'ya Büyük Vefa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement