Büyükşehir'den Akseki'de Karla Mücadele - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir'den Akseki'de Karla Mücadele

Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki Hizmet Birimi ekipleri, mahalle yollarında karla mücadele ve tuzlama çalışması yaptı.

05.01.2016 16:30

Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki Hizmet Birimi ekipleri, mahalle yollarında karla mücadele ve tuzlama çalışması yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinatörü İbrahim Özkan denetiminde gerçekleştirilen çalışmalarda, yoğun kar yağışının yaşandığı Cevizli, Süleymaniye, Bademli, Değirmenlik, Susuzşahap, Salihler, Kuyucak, Gümüşdamla, Çınardibi, Günyaka, Karakışla, Ceceler ve Yarpuz mahalleleri yolları, iş makineleriyle temizlenerek ulaşıma açıldı.

Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışının ardından buzlanma olan grup mahalle yollarında ekiplerin tuzlama çalışması yaptıklarını söyledi.

Gizli buzlanmanın kazalara sebebiyet vermemesi için önlem almak gerektiğini belirten Özkan, "Gece ve gündüz yollarımızda devriye şeklinde kontrol ederek mahsur kalmalarda gıda dağıtımının yanı sıra kurtarma çalışmalarını da sürdüreceğiz. 24 saat halkımıza yardımcı olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Büyükşehir'den Akseki'de Karla Mücadele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement