Büyükşehir'li Boksörler, Vurdu Kazandı - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir'li Boksörler, Vurdu Kazandı

Büyükşehir\'li Boksörler, Vurdu Kazandı

Büyükşehir'li Boksörler, Karabük'te yapılan Boks şampiyonasında, iki Türkiye şampiyonluğu, bir Türkiye üçüncülüğü kazandı.

25.12.2013 10:50

Karabük Spor Salonunda 34 ilden 135 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Türkiye Boks Şampiyonası'nda, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu Boksörler ringe damgasını vurdu. Mavi beyazlılar iki Türkiye şampiyonluğu, birde Türkiye üçüncülüğü kazandı.Dört gün süren şampiyonada, bu yıl Dünya Boks Birliği'nin aldığı karar doğrultusunda ilk kez boksörler, kask takmadan ringe çıktı.

ON SIKLETTE, İKİ ŞAMPİYONLUK

On sıklette yapılan şampiyonaya ise Kağıtspor, üç sıklette beş boksörle katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu antrenörler, Ali Çelikiz, Serkan Bal ve Cihan Başaran nezaretinde 64 kiloda Fatih Keleş, 56 kiloda Mehmet Topçakam, Selçuk Eker, Samet Mert Çeliksoy, 91 kiloda ise Canberk Ertan ile mavi beyazlılar ringde mücadele verdi.

KELEŞ VE TOPÇAKAM ŞAMPİYON

Avrupa ve birçok Türkiye şampiyonluğu bulunan, 64 kilodaki Büyükşehirli boksör Fatih Keleş, rakiplerini tek tek yenerek bu yılda zirveye çıkıp Türkiye şampiyonu oldu. Şampiyon boksöre, madalyasını Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç verdi. 56 kiloda üç boksörle şampiyonaya katılan Büyükşehirli boksörlerden Mehmet Topçakam finale ismi yazdıran ikinci isim oldu.

TAKIM HALİNDE İKİNCİ

Fenerbahçe'li rakibini finalde 2-1 yenen Mehmet Topçakam, Türkiye şampiyonu olan ikinci isim oldu. Aynı kiloda yarı final maçında elindeki sakatlığı nedeniyle rakibine yenilen Selçuk Eker ise 56 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu. Aldığı bu sonuçlarla iki Türkiye şampiyonluğu bir Türkiye üçüncülüğü ile Fenerbahçe'nin ardından mavi beyazlılar, takım halinde ikinci oldu. Trabzonspor ise üçüncü oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir'li Boksörler, Vurdu Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement