Büyülü Çift Filmi - Son Dakika
Güncel

Büyülü Çift Filmi

Büyülü Çift Filmi

Büyülü Çift filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Büyülü Çift filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

21. yüzyılın tüm cazibesi, yırtıcılığı, kasveti ve kaosunun içerisinde kariyer peşinde koşan başarılı, çekici ve güzel ama özel hayatında bir o kadar başarıya aç, mutsuz ve kırılgan bir kadın. 19. yüzyılın tüm kuralcılığı, disiplini, görkemi ve romantik büyüsünün içerisinde, uçarı, kurallara başkaldıran, savruk, filozof ruhlu, yenilikçi ve meteliksiz bir asilzade.

İlk bakışta Kate ve Leopold’un aslında hiçbir ortak noktaları yok gibi görünse de; hele hele yaşamları arasında 100 yıl gibi ufak bir zaman farkı olduğu göz önüne alınırsa, kaderleri ilginç bir tesadüfle kesişecekti...

Stuart’la ilişkilerinin bittiği gerçeğini bir türlü kabul etmek istemeyen Kate (Meg Ryan) ısrarlı arayışlarına bir yanıt alamayınca çareyi Stuart’ın (Liev Schreiber ) evine gitmekte bulur. İlginç kıyafetiyle 19.yy dergi kapaklarından fırlamış bir modeli andıran Leopold’la (Hugh Jackman)tanışması bu sayede olacaktır. Zaman ve mekan karmaşasını henüz atlatamayan Leopold bir de değişen kadın imajıyla karşı karşıya kalınca yaşadıklarının gerçek olduğundan şüphe duymaya başlar. Ancak bilge tavırları ve ileri görüşü sayesinde ortama çabuk ayak uydurur, hatta ilginç tesadüfler sayesinde reklam sektörünün aranılan yıldızlarından biri haline gelir. Bu arada Kate’le aralarındaki yakınlaşmayı ilk başlarda her ikisi de reddetse de, her ne kadar farklı zamanlara ait dahi olsalar birbirleri için yaratıldıklarını anlamaları fazla uzun sürmeyecektir.

Meg Ryan ve Hugh Jackman’ın başrolünü üstlendikleri “Büyülü Çift” New York’ta yaşamlarını ayıran 100 yıllık bir zaman farkına rağmen kaderleri kesişen iki yabancının romantik ve masalsı öyküsü. Kate McKay başarı hırsıyla yanıp tutuşan çağdaş bir iş kadını, Leopold ise 1800’lü yılların asilzadesi 3. Albany Dükü. Onun zamanında kadınlar ve erkekler birer hanımefendi ve beyefendi gibi davranırlar, toplumsal kurallara değer verirler, hele aşk söz konusu olduğunda hepsi ince ruhlu birer şair kesilirlerdi. Günümüzün dijital çağında ise kadın erkek ilişkileri, yaşamın kendisi gibi bir çırpıda ve özensiz birlikteliklere dönüşmüş, romantizm ve nezaket sırtını yaslamış olanlara seyirci kalırken yerini telaş ve sıradanlığa bırakmıştı. 21.yüzyılın gerçekçiliği 19. yüzyılın romantizmi karşısında ne yapacaktı, aşk aradaki bu anlayış farkının üstesinden gelebilecek miydi?

Yönetmen: James Mangold

Senaryo: James Mangold, Steven Rogers

Oyuncular: Natasha Lyonne, Breckin Meyer, Liev Schreiber, Hugh Jackman, Meg Ryan

Filmin Türü: Komedi, Romantik,

Orijinal Adı: Kate & Leopold

Yapımcı Firma: Konrad Pictures [us]

Yapım Yılı: 2001

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 121 dk.

Resmi Sitesi: http://www.kateandleopold.nl/

Vizyon Tarihi: 22.02.2002

Son Dakika Güncel Büyülü Çift Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement