Buzda Müthiş Kapanış - Son Dakika
Güncel

Buzda Müthiş Kapanış

Buzda Müthiş Kapanış

Kağıtspor kulübü, 2012 sezonunu, buzda yaptığı "Buz Üstünde spor ve eğlence" programı ile kapattı.

04.06.2012 16:55

Bin Kişi İzledi

Ulusal ve Türkiye çapında yapılan müsabakalarda toplam 28 madalya kazanarak, Türkiye ikincisi olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt spor Buz Pateni,Buz Hokeyi,Short Track takımları sezonu, hafta sonu Kocaeli Olimpik Buz Sporları Salonunda yaptığı Buz Üstünde spor ve eğlence programıyla kapattı. Müthiş eğlence programı sonunda mavi beyazlı sporcular, tribünleri dolduran bine yakın izleyici tarafından ayakta alkışlandı.

Program, Dolu Dolu Oldu

2012 Sezonun kapatan Türkiye'nin Buz Patenindeki Lokomotif takımı Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Buz Pateni,Buz Hokeyi ve Short Track takımları salonu dolduran izleyicileri büyüledi.Yaklaşık üç saat dolu dolu süren etkinlikte ilk olarak sahne alan 4-6 yaş grubu öğrencilerin oluşturduğu Sevimli Palyaçolar gösteri ve sevimlikleriyle izleyicilerden büyük alkış aldı. Bu gösterinin hemen ardından sırasıyla 4-6 yaş grupları Sha laa la adlı gösterisi ,Madagaskar,Angry Birds ve Rain Rain Go Away gösterileri, 7-9 yaş grupları Latin gösterisi, 10-14 yaş grubu öğrencileri Tuttu Fırlattı Kalbimi adlı gösterisini buz üzerinde sahnelediler.

Buz Sporları Tam Kadro

Senkronize alt yapı grupları ise Micheal Telo a ise eu te pego gösterisini izleycilere sundular. Daha sonra sahne alan milli sporculardan oluşan ekip, modern dans gösterisini sergilediler.Program sırasıyla;Hız pateni sporcuları bayrak yarışı gösterisi,Yetişkin grubun ezel gösterisi,Buz sezon ligi şampiyon olarak tamamlayan Buz hokeyi genç takımının maçı,Teşvik grubu sporcularının modern dans gösterisi ve son olarak milli sporcuların show dance gösterisi ile son buldu.

Sertifika Verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir ve branş kaptanı Murat Uzar'ın da hazır bulunduğu kapanış töreni sonrası sporculara sertifikaları verildi. Bu sezon buzda kazanılan tüm kuplarında seyirciyle buluştuğu buzun üzerindeki kapanış töreninde Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir sporcularla yakından ilgilendi. Buz Patenindeki başarılardan dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu antrenörlere başarı belgeleri protokol tarafından verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Buzda Müthiş Kapanış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement