Caferağa Mahalle Evi Binasının Boşaltılması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Caferağa Mahalle Evi Binasının Boşaltılması

10.12.2014 15:25

Polis tarafından boşaltılan Caferağa Mahalle Evi'nde, çok sayıda koli, bavul otomobil aküsü ve çeşitli eylemlerle ilgili fotoğraflar bulundu.

Kadıköy'de, Caferağa Dayanışması tarafından yaklaşık bir yıldır sanat merkezi olarak kullanılan ve Milli Emlak'a ait olduğu gerekçesiyle dün polis tarafından boşaltılan Caferağa Mahalle Evi'nin bazı odalarında, çok sayıda koli, bavul ve otomobil aküleri olduğu görüldü.

Caferağa Mahallesi Hacı Şükrü Sokak'ta sanat merkezi olarak kullanılan binanın dün sabah saatlerinde tahliye edilmesinin ardından belediye ve emniyet görevlileri, 3 katlı binada inceleme yaptı.

İncelemede, binanın bazı odalarında kolilenmiş eşyalar, bavullar ve otomobil aküleri olduğu görüldü. Binada, Gezi ve IŞİD bahanesiyle düzenlenen eylemlerle ilgili çok sayıda fotoğraf da bulundu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Caferağa Mahalle Evi Binasının Boşaltılması - Son Dakika


Advertisement