Çamur'la Dolu Bir Haftasonu İçin Bataklık Arena'ya Davetlisiniz - Son Dakika
Güncel

Çamur'la Dolu Bir Haftasonu İçin Bataklık Arena'ya Davetlisiniz

Çamur\'la Dolu Bir Haftasonu İçin Bataklık Arena\'ya Davetlisiniz

10-11 Mayıs tarihlerinde Polonezköy Caliente Garden'da gerçekleştirelecek olan Çamur Futbolu organizasyonu kadın erkek demeden tüm meraklılarını Bataklık Arena'ya Bekliyor

08.05.2014 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurulduğu günden bu yana farklı etkinlikleriyle dikkat çeken Macera Ofisi, dünya çapında iki uluslararası organizasyonun Türkiye lisansına sahip olan bir event ajansı. Macera Ofisi şu günlerde karşımıza Çamur Futbolu organizasyonu ile çıkıyor.Genç girişimci Abdullah ilhan'ın İskoçya'dan lisansını alarak ülkemize getirdiği bu organizasyon, önümüzdeki haftasonu izleyici ve katılımcılarıyla buluşuyor.

Macera Ofisi; 'kirli' bir spor olmasına rağmen yalnızca erkeklerin değil bayanların da oldukça ilgisini çekmekte olan Çamur Futbolu'nun dışında, organizasyon içerisinde birçok yan etkinliğe yer vereceği gibi müziğiyle, eğlencesiyle 10-11 Mayıs tarihlerinde Polonezköy Caliente Garden'da katılacak olan herkese şehir havasından uzak, doğayla iç içe iki gün yaşatmayı amaçlıyor.
Etkinlik alanıyla sınırlı kalmayarak web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayını yapılacak olan bu turnuva sonunda, galip gelen takım İskoçya'da Swamp Soccer Dünya Şampiyonası'na gitmeye ve benzersiz bir deneyim yaşamaya hak kazanacak.

Swamp Soccer Turkey lisansının sahibi Abdullah İlhan bu sıradışı eğlence hakkında 'ülkemizde fazlasıyla popüler olan ancak şike olayları, tribün olayları ve kaos ortamı ile oldukça yara alan futbolun, eğlence ve spor olduğunu çamur futbolu sayesinde hatırlatarak kurumlara, kurum çalışanlarına, üniversite öğrencilerine ve genç nüfusa bu sporu sevdirmeyi ve bir motivasyon kaynağı olmayı hedeflemekteyiz' diyerek görüşlerini belirtiyor.

Tüm bunların yanında 2014 yılından itibaren her yıl düzenlenecek ve geleneksel bir eğlence haline getirilecek olan Çamur Futbolu organizasyonunun dünya kupası, 2016 yılında Swamp
Soccer World Cup adıyla Türkiye'de yapılması bekleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çamur'la Dolu Bir Haftasonu İçin Bataklık Arena'ya Davetlisiniz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement