Can, Tv'de İlk Kez D-Smart'ta - Son Dakika
Güncel

Can, Tv'de İlk Kez D-Smart'ta

Can, Tv\'de İlk Kez D-Smart\'ta

Can, TV'de ilk kez 19 Ekim Cuma günü saat 20:30'da D-Smart 11. Kanal Smart SineTürk'te ekrana geliyor.

15.10.2012 18:11

Birbirlerini çok sevmiş Ayşe ve Cemal'in çocuk sahibi olmak için yaşadıklarını anlatan Can, TV'de ilk kez 19 Ekim Cuma günü saat 20:30'da D-Smart 11. Kanal Smart SineTürk'te ekrana geliyor.

Ülkemizin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart, ödüllü ve TV'de ilk filmleri izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Birbirlerini çok sevmiş, evleneli birkaç yıl olmuş Ayşe ve Cemal'in normal yollardan çocuk sahibi olamayınca Cemal'in zoruyla illegal yollara başvurmalarının yaşattığı olumsuzlukları konu alan Can, sinemaseverleri ekran başına kilitleyecek.

TV'de ilk kez D-Smart 11. Kanal Smart SineTürk'te ekrana gelecek olan Can, 2011 yılında 48. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde; Jüri Özel Ödülü ve Antalya Kent Konseyi Seyirci Ödülü alırken; 2012 yılında da Sundance Film Festivali'nde; Dünya Sineması- Jüri Özel Ödülünü aldı.

Künye

Yıl: 2011

Yönetmen : Raşit Çelikezer

Senaryo : Raşit Çelikezer

Öykü : Raşit Çelikezer & Nüans Çelikezer

Müzik : Tamer Çıray

Oyuncular : Selen Uçer, Serdar Orçin, Yusuf Berkan Demirbağ, Erkan Avcı, Serhat Nalbantoğlu, İdil Yener, Erdal Cindoruk, Cengiz Bozkurt, Zeynep Yalçın, Güray Görkem, Kürşat Alnıaçık ve Sait Genay

Yapımcı : Raşit Çelikezer

Yapım : Defne Film Prodüksiyon

Yardımcı Yapımcı : Efekt Film Yapım – Burak Akidil & Umman Küçükyılmaz

Konu: Ayşe ve Cemal birbirlerini çok sevmiş ve evleneli daha birkaç yıl olmuştur. Kaçarak geldikleri İstanbul'da geçinebiliyor ve mutlu mesut yaşıyorlardır. Tek eksikleri bir 'çocuk' tur. Normal yollardan çocuk sahibi olamayınca Cemal'in zoruyla illegal yollara başvururlar. Ancak bu kararları onların yuvasını dağıtacaktır.

Ödüller:

2011 48. Antalya Altın Portakal FF (Ulusal): Jüri Özel Ödülü, Antalya Kent Konseyi Seyirci Ödülü

2012 Sundance Film Festivali; Dünya Sineması- Jüri Özel Ödülü

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Can, Tv'de İlk Kez D-Smart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement