Çanakkale - Bomba Şüphesiyle Korkutan Kutudan Tablet Çıktı - Son Dakika
Güncel

Çanakkale - Bomba Şüphesiyle Korkutan Kutudan Tablet Çıktı

Çanakkale - Bomba Şüphesiyle Korkutan Kutudan Tablet Çıktı
01.08.2015 23:25

Bomba şüphesiyle korkutan kutudan tablet çıktı ÇANAKKALE'nin İskele Meydanı'ndaki saat kulesi yanına bırakılan üstü beyaz kenarları kırmızı renkli bir kutu, bomba şüphesiyle korkuttu.

Bomba şüphesiyle korkutan kutudan tablet çıktı

ÇANAKKALE'nin İskele Meydanı'ndaki saat kulesi yanına bırakılan üstü beyaz kenarları kırmızı renkli bir kutu, bomba şüphesiyle korkuttu. Kontrol edilen kutudan tablet çıktı.

Kent merkezindeki İskele Meydanı'nda yer alan saat kulesinin yanına bırakılan üstü beyaz kenarları kırmızı renkli bir kutuyu görüp bomba olabileceğinden şüphelenen vatandaşlar, bugün saat 15.30'da polisi arayarak ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis, saat kulesinin çevresini güvenlik şeridiyle kapattı. Vatandaşlar da çevreden uzaklaştırıldı. Meydanın önünden geçen Yalı Caddesi, iskele yönüne yaya ve araç ulaşımına kapatıldı. Bölgeye bomba imha uzmanları çağrıldı. Olay yerine ulaşıp hazırlıklarını tamamlayan bomba imha ekibinde görevli polis memuru, özel kıyafetini giyerek şüpheli paketi kontrol etti. Kutunun içinden tablet açtı. Vatandaşlar rahat bir nefes alırken, tablet sahibinin belirlenmesi ve teslim edilmesi için emniyete götürüldü. 30 dakika kapalı kalan yol, tekrar ulaşıma açıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale - Bomba Şüphesiyle Korkutan Kutudan Tablet Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement