Çanakkale Kangal, Hastanelik Etti - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Kangal, Hastanelik Etti

Çanakkale Kangal, Hastanelik Etti

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde, 35 yaşındaki Servet Yıldırım, su sayacını okumak için girdiği ağılda, kangal cinsi bir köpeğin saldırısına uğrayıp, hastanelik oldu.

07.08.2016 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde, 35 yaşındaki Servet Yıldırım, su sayacını okumak için girdiği ağılda, kangal cinsi bir köpeğin saldırısına uğrayıp, hastanelik oldu.

Ezine Köy İdareleri Muhtarlar Derneği'ne bağlı olarak su faturası tahsilatı yapan Servet Yıldırım, geçen 5 Austos Cuma günü Mecidiye Köyü'nde su sayacı okumak için girdiği ağılda, tasmasından kurtulan bir köpeğin saldırısına uğradı. Gürültüleri duyan ağıl sahibinin eşi Nazlı Turan, köpeği uzaklaştırarak, görevliyi kurtardı. Köpeğin her iki el, kol ve bacaklarını ısırdığı Yıldırım, yaralı halde yaklaşık 1 kilometre mesafedeki köy muhtarı Emin Baynar'ın evine gitti. Muhtar Baynar, Yıldırım'ı otomobiline alıp, Ezine Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yıldırım, buradaki ilk müdahalenin ardından Çanakkale Onsekiz Mart Hastanesi'ne sevk edildi. Ameliyata alınan Yıldırım'ın üç parmağının, eskisi gibi kullanamayacağı öğrenildi.

KÖPEĞİN SAHİBİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Servet Yıldırım'ın şikayetçi olduğu köpeğin sahibi Emrullah Turan, kendisinin Gökçebayır Köyü'nde olduğu sırada görevlinin su sayacı okumak için ağılına geldiğini ve iki kangal köpeğinden erkek olanının bağlı olduğu tasmasından kurtularak saldırdığını öğrendiğini belirtip, "Eşim Nazlı ağılda kuzuları yıkarken su sayacı okuyan Yıldırım ağıla girmiş. Eşim görevlinin geldiğini görmemiş. Köpeğin havlaması ve bağrışma sonucu olay yerine gelip, görevliyi kurtarmış" dedi. Olayda kendisinin bir ihmali olmadığını da belirten Turan, yaşananlar nedeniyle üzgün olduğunu söyledi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale Kangal, Hastanelik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement