22 Mart akşamına kadar gezilebilecek olan sergide Çanakkale Savaşı'nı anlatan 70 adet fotoğraf yer alıyor. Bu akşam ayrıca Sağnak Koleji öğrencileri Kayseri Park'ta Çanakkale konulu oratoryo gösterisine imza atıyor
Türk ve dünya tarihinin önemli dönüm noktalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde özel bir program yapıldı. Program kapsamında ilk olarak bir sergi düzenlendi. Kayseri Park orta alanda Arlberg Sport Promosyon departmanı katkılarıyla düzenlenen sergide Çanakkale Savaşı'nı anlatan 70 adet fotoğraf yer alıyor. Bugün açılan ve 22 Mart Cuma akşamına kadar gezilebilecek olan sergi, bir milletin birlik ve beraberlik içerisinde neler yapabileceğini bir kez daha gözler önüne seriyor.
Biblo sergisi de düzenlendi
Fotoğraf sergisinin yanı sıra aynı tarihlerde Kayseri Park'ta Çanakkaleli yerel sanatçıların üretmiş olduğu biblolarda sergileniyor. Bu arada sergi alanına kurulan sinevizyondan da Kayseri Park ziyaretçileri için savaş görüntüleri yayınlanacak. Çanakkale Zaferi'nin 98. yılı nedeniyle bu akşam Kayseri Park'ta, Sağnak Koleji öğrencileri tarafından Çanakkale konulu oratoryo gösterisi de sunulacak.
Son Dakika › Güncel › Çanakkale Şehitleri Kayseri Park'ta Anıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.