Çanakkale Tekneyle Gelen Evlilik Teklifi - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Tekneyle Gelen Evlilik Teklifi

Çanakkale Tekneyle Gelen Evlilik Teklifi

Tekneyle gelen evlilik teklifi Çanakkale'de 28 yaşındaki Can Yılmaz, kız arkadaşı Vildan Zengin'e sürpriz bir evlilik teklifi yaptı.

06.07.2015 19:24

Tekneyle gelen evlilik teklifi

Çanakkale'de 28 yaşındaki Can Yılmaz, kız arkadaşı Vildan Zengin'e sürpriz bir evlilik teklifi yaptı. Denizde iskelesi bulunan bir pastanede sevgilisine randevu verip kendisini beklemesini sağlayan Yılmaz, bir tekne kiralayıp, evlilik teklifini yazdığı pankart açtı.

Barbaros Mahallesi İkinci Kordon'da bir pastane önünde müşterilerin oturması için bulunan iskelede ilginç bir evlilik teklifi gerçekleşti. 28 yaşındaki Can Yılmaz, 5 yıldır arkadaşlık ettiği Vildan Zengin'e farklı bir evlilik teklifinde bulunmak için plan yaptı. Yılmaz, kız arkadaşı Vildan Zengin'e Kordon'daki pastanenin iskelesinde randevu verdi. Randevuya ilk gelen Vildan Zengin, iskelede bir sandalyeye oturarak beklemeye başladı. Kısa süre sonra bir tekne iskeleye yaklaştı. 'Evlensen ya benimle prenses' yazılı pankartı gören Vildan Zengin, beklemediği bir şekilde gelen evlilik teklifi karşısında uzun süre şoku atlatamadı. Ardından da önünde diz çökerek evlenme teklifinde bulunan Can Yılmaz, "evet" yanıtını alınca tek taş yüzüğü kız arkadaşının parmağına taktı.

Bu organizasyona eşlik eden arkadaşları bir yandan sürpriz evlilik teklifini cep telefonuyla kaydederken, bir yandan da iskeledeki müşterilerle birlikte alkışlayarak gençleri ilk tebrik eden kişiler oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale Tekneyle Gelen Evlilik Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement