Çankaya Belediyesi, Asfalt Sezonu İçin Hazır - Son Dakika
Güncel

Çankaya Belediyesi, Asfalt Sezonu İçin Hazır

Çankaya Belediyesi, Asfalt Sezonu İçin Hazır

Çankaya Belediyesi, asfalt sezonu için tüm hazırlıklarını tamamladı ve bu yıl Çankaya sokaklarına 115 bin ton asfalt serimi yapacak. İlçede yer alan 123 mahallede çalışmalarını program dahilinde sürdüren belediye, hizmet odaklı bir anlayışla çalışmalarını sürdürüyor.

08.05.2023 11:25  Güncelleme: 11:30

Çankaya Belediyesi, asfalt sezonu için tüm hazırlıklarını tamamladı. Çalışmalara başlayan ekipler, bu yıl Çankaya sokaklarına 115 bin ton asfalt serimi yapacak.

Tam kaplama, onarım ve yama asfalt çalışmaları ile ilçenin çehresini değiştiren Çankaya Belediyesi, çalışmalarını koordineli bir biçimde sürdürüyor.

BU YIL HEDEF 115 BİN TON

İlçede yer alan 123 mahallede birden çalışmalarını program dahilinde sürdüren Çankaya Belediyesi, bu yıl 115 bin ton asfalt hedefini gerçekleştirmek için tüm birimleriyle çalışmalarına devam edecek.

"AMACIMIZ HİZMET ODAKLI ÇALIŞMA "

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Göreve geldiğimizde vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerden birisi de Çankaya'nın asfalt ve kaldırım sorunu kalmaması yönündeydi. Geldiğimiz noktada bu sorunu çözmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlk görev günümüzden bu zamana kadar 1 milyon 535 ton asfaltı Çankaya sokaklarına serdik. Amacımız hizmet odaklı ve vatandaşların mutluluğunu esas alan bir anlayış" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Çankaya Belediyesi, Asfalt Sezonu İçin Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement