Çankırı?da Demokrasi Nöbetinde Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika
Güncel

Çankırı?da Demokrasi Nöbetinde Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Çankırı?da Demokrasi Nöbetinde Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Çankırı'da demokrasi nöbetinde gıyabi cenaze namazı kılındıEthem YENİGÜRBÜZ/ÇANKIRI, (DHA)- DARBE girişimine karşı Çankırı Belediye Meydanı'ndaki demokrasi nöbetinin 6'ncı gününde demokrasi şehitleri için gıyabi cenaze namazı kılındı.

21.07.2016 14:09

Çankırı'da demokrasi nöbetinde gıyabi cenaze namazı kılındı

Ethem YENİGÜRBÜZ/ÇANKIRI, (DHA)- DARBE girişimine karşı Çankırı Belediye Meydanı'ndaki demokrasi nöbetinin 6'ncı gününde demokrasi şehitleri için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Darbe girişiminin başladığı 15 Temmuz gününden itibaren sabaha kadar demokrasi nöbeti tutan Çankırılılar, belediyenin koordine ettiği demokrasi nöbetlerinin 6'ncısını gerçekleştirdiler. Meydana kurulan platformda konuşan Belediye Başkanı İrfan Dinç, 15 Temmuz'un vatandaşlar tarafından demokrasi bayramı olarak ilan edildiğini belirterek, "Kendi bayramını 6 gündür heyecanı azalmadan kutlayan bir millet, acaba başka bir yerde var mıdır? Geçmişi tarihi başarılarla dolu bu millet, bugün bir tarih daha yazmıştır. Bu milletin kodlarıyla oynamaya kalkanlar, karşılarında yine bu milletin kendisini bulacaklardır. Bunu hiçbir zaman unutmasınlar" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından gecenin ilerleyen saatlerinde Belediye Meydanı'nda darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitler için gıyabi cenaze namazı kılınıp dualar edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çankırı?da Demokrasi Nöbetinde Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement