Canlı Yayına Maskeyle Katılan Kadın, Anlattıklarıyla Herkesi Ağlattı - Son Dakika
Güncel

Canlı Yayına Maskeyle Katılan Kadın, Anlattıklarıyla Herkesi Ağlattı

Kocasını Van depreminde kaybettikten sonra kayınbiraderiyle evlendirilmek istenen talihsiz kadın, konuk olduğu canlı yayında anlattıkları hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri ağlattı.

21.12.2018 11:38  Güncelleme: 13:53

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programında kan donduran bir töre hikayesi gündeme geldi. Yüzünde maskeyle canlı yayına katılan ve ilk kocasını Van depreminde kaybettiğini söyleyen bir kadın, ikinci evliliğinde başına gelenleri anlatınca Nur Viral ve stüdyodakiler gözyaşlarına boğuldu.

HAYATI ALTÜST OLDU

31 yaşındaki kadın, ilk kocası depremde hayatını kaybedince kocasının ailesi tarafından zorla kayınbiraderiyle evlendirilmek istendiğini dile getirdi. Fakat kendisinin bu evliliği kabul etmediğini ve oradan kaçarak ailesinin yanına döndüğünü söyledi. 4 yıl sonra da başka bir adamla tanışıp nikah kıydığını anlatan genç kadının bu evlilikten sonra ise hayatı altüst oldu.

İşte genç kadının herkesi ağlatan hüzünlü hikayesi;

"Çocuğum olmuyordu. İki defa tüp bebek tedavisi denedim ama başarılı olmadı. Ben de ameliyat oldum. Ameliyatın ardından doktorlar bana geçmişte verem hastalığı geçirdiğimi ve rahmimin zarar gördüğünü söylediler. O zaman bir daha çocuğumun olmayacağını anladım. Ama bunu kocama ve ailesine anlatamadım.

Canlı Yayına Maskeyle Katılan Kadın, Anlattıklarıyla Herkesi Ağlattı

"EVLENDİĞİMDEN BERİ DUL DİYE HİTAP ETTİLER"

5-6 yıldır evliyim ve uzun zamandır çocuğumun olmadığını gören ailesi beni dışlamaya, horlamaya, aşağılamaya başladılar. Evlendiğimden beri bana hep 'dul' diye hitap ettiler. Şimdi de kocamı benden ayırıp başka bir kadınla evlendirmek istiyorlar.

"GİTTİĞİM DOKTORLAR YÜKLÜ MİKTARDA PARA İSTİYOR"

Geçirdiğim ameliyat sonrasında doktor bana, 'Senin ailende verem olan var mı?' diye sordu. Ben verem olmuşum ve veremi atlatmışım. Ama haberim olmamış. Bu da rahmime epey zarar vermiş. Bunu bir tek annem ve kız kardeşim biliyor. Başka kimseye söyleyemedim. Tüp bebek de olmuyormuş. Gittiğim doktorlar da yüklü miktarda para istiyorlar.

"KOCAMIN CEBİNDE MUSKA BULDUM"

Kocam bana baktığında 'Sen yüzüme kara yılan gibi gözüküyorsun' derdi. İlerleyen zamanlarda kocamın cebinde bir muska buldum. Meğerse eşime benden ayrılması için büyü yapmışlar.

Canlı Yayına Maskeyle Katılan Kadın, Anlattıklarıyla Herkesi Ağlattı

"TEK İSTEĞİM ANNE OLMAK"

Ben ilk kocamı depremde kaybettiğimde bir daha kimseyle evlenenem derken bu adam karşıma çıktı. Ve ben onun kokusu olmadan artık yaşayamam. Eşimi çok seviyorum. Tek isteğim anne olmak. Bu yüzden sizlerden ve hayırseverlerden yardım bekliyorum. Buraya katıldığımı da eşim, annem ve kız kardeşim biliyor. Babam kalp hastası. Herkese söyleyemedim. Ben töre çocuğuyum. O yüzden yüzümü kapatarak çıktım buraya."

NUR VİRAL, GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Genç kadının bu itiraflarının ardından Nur Viral gözyaşlarına boğuldu. Selin Karacehennem ise "Eğer çocuğun olmuyorsa ve eşin kalkıp annesinin sözünü dinleyip senden boşanıyorsa o da annesi kadar suçludur" yorumunda bulundu.

Canlı Yayına Maskeyle Katılan Kadın, Anlattıklarıyla Herkesi Ağlattı

CANLI YAYINA BAĞLANAN DOKTOR MÜJDELİ HABERİ VERDİ

Ardından Viral, 31 yaşındaki kadına sonuna kadar yardımcı olacağını söyledi ve canlı yayında bir doktorla konuşturdu. Doktor ise genç kadına tüp bebek tedavisi uygulanabileceğini dile getirdi.

Canlı Yayına Maskeyle Katılan Kadın, Anlattıklarıyla Herkesi Ağlattı

Son Dakika Güncel Canlı Yayına Maskeyle Katılan Kadın, Anlattıklarıyla Herkesi Ağlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Isyan var mi: Ya allah aşkına bu tarz programları kaldırın yayından... tiksiniyorum herkesten... insanlardan nefret eder olduk ya... 28 8 Yanıtla
  • Kahya Yahya: Kadınlar yalancıdır inanmayalım 9 23 Yanıtla
    Hasan SELÇUK: Haklısın birader damı olanın dini olmaz 0 4
  • 1974: Hata onun öyle örf ve adetleri olan aile ile evlenmeyecektin araştırın öyle evlilik yapın sanki evde kalıcaklar koşa koşa evleniyorlar sonrada gelip ağlayıp zırvalıyorlar kendi düşen ağlamaz benmi evlendirdim diye sorarlar insana 10 9 Yanıtla
    Hadi odann: Herkesin icinde bulundugu sartlari biliyor musun ki...Disardan konusmak kolay Allah başa vermesin basina gelsinde bir öyle konus goreyim seni 5 2
  • Feryal : Öfff bende büyük bisey sandim, daha büyük dertleri olanlar napsin 8 9 Yanıtla
  • 77: Sunucu kadın elini ağzına kapattıktan sonra aglamaya başlıyor acaba birşeyler koklayıp ağlamasını mi sağlıyor 13 3 Yanıtla
  • Mühendis : Bizde bu tür haberleri yedik bu gibi programların kapatılması gerekiyor hemen 12 3 Yanıtla
  • ZZ ebani: Siyasal İslamcı kimlikli kanal, düne kadar toplum ahlakını dinamitleme vazifesi görürken,, artık melankoliye bağlaması düşündürücü. Bunu yutacak koyun halk da mevcut. Ver müziği... 9 5 Yanıtla
  • Jlt: Bana verin 5 binlira ne senaryo yazar bide oynarım. Maske takarsam indirim bile yaparım. 7 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement