Şişli Cumhuriyet Caddesi üzerinde lüks bir restoranda yemek yiyen iki Arap turist çantalarını oturdukları sandalyeye astı. Bu sırada iki kişi Arap turistlerin bulunduğu masanın yakınına oturdu.
İki kişi yemek yiyen turistlerin bir anlık dalgınlığından faydalanarak sandalyede asılı duran çantayı alıp kaçtı. İki kişi çaldıkları çantayı alıp kaçarken kendi çantalarını da masada bıraktı. Turistler hesabı ödemek isterken çantalarının olmadığını fark etti. Turistler durumu restoran sahiplerine bildirdi. Restoran sahipleri de hemen polisi haber arayarak haber verdi.
Olay yerine gelen polis ekipleri çantayı alıp kaçan iki kişiyi bulmak için iş yerinin ve çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelmeye aldı. Arap turistler yaşadıkları şoku atlatmaya çalışırken tam bu sırada restoran çalışanı cüzdanları çalınan turistlerden hesap istedi. Bu kez hesap şoku yaşayan turistler ne yapacaklarını şaşırdı.
Turistlerle restoran çalışanı hesap ödeme konusunda anlaşamazken polis ekipleri mağdur olan turistleri polis merkezine götürdü.
Son Dakika › Güncel › Çantası Çalınan Turistlerden Hesap İstedi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.