Cartoonito Çizgi Film Kuşağı Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Cartoonito Çizgi Film Kuşağı Başlıyor

Cartoonito Çizgi Film Kuşağı Başlıyor

Cartoonito çocukları eğlendirirken onlara güvenli ve rahat bir ortam sağlıyor.

04.05.2012 17:08

Cartoonito çizgi film kuşağı, çocuklara tek başına rahatlıkla izleyebilecekleri güvenli bir eğlence sunarak çocuk eğitiminde annelerin yardımcısı oluyor.

TNT Cartoonito çizgi film kuşağında yer alan çizgi karakterlerden

Mama Mirabel; dünyayı dolaşan kaşif bir fil... Mirabel, yaşadığı maceraları, gördüğü şeyleri Afrika ormanlarında yaşayan küçük hayvanlar ve ekran başındaki çocuklarla paylaşacak.

Jelly Jam ise, her biri farklı özelliklere sahip fakat uyum içinde yaşamaya çalışan beş sevimli arkadaşın müzik, dans ve oyunlar eşliğinde atıldığı birbirinden komik maceraları ekrana getiriyor.

Pijamalı Muzlar, olaylara daima iyi tarafından bakan, paylaşmayı ve yardımlaşmayı çok seven çizgili pijamalı sevimli muz ikizlerin başlarından geçen ilginç olaylar eğlenceli bir şekilde anlatıyor.

Arkadaş canlısı, sevimli ufaklık Wubbzy ise, Wubbzy ve onun yetenekli arkadaşlarının birbirinden eğlenceli maceraları ve oyunları miniklerle buluşacak.

Cartoonito çizgi film kuşağının hemen ardından, şirinler köyü sakinleri ve kötü kalpli büyücü Gargamel'in maceralarının anlatıldığı bir çizgi film klasiği olan Şirinler, küçük büyük herkesi ekran başına toplayacak.

Mama Mirabel, Jelly Jamm, Pijamalı Muzlar ve Wow Wow Wubbzy 5 Mayıs Cumartesi'den itibaren her hafta sonu 06.30 – 08.30 saatleri arasında TNT Cartoonito çizgi film kuşağında.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cartoonito Çizgi Film Kuşağı Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement