Çatıda gezen tavus kuşları şaşırttı - Son Dakika
Güncel

Çatıda gezen tavus kuşları şaşırttı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, sokaklarda gezen tavus kuşları artık çatılarda görülmeye başlandı. Bu durum, bölge sakinlerini şaşırttı ve bir vatandaşın ifadesine göre, tavus kuşları normalde çiftliklerde yaşarlar ve çatılarda görmek alışılmadık bir durum. Vatandaşlar, tavus kuşlarını beslemeye çalışıyor ancak yabani oldukları için zorluk çekiyorlar. Olay, cep telefonlarıyla kaydedildi.

10.05.2023 12:00

Çatıda gezen tavus kuşları şaşırttı

BALIKESİR - Balıkesir'in Bandırma ilçesine bağlı Paşabayır Mahallesi'nde daha önce sokaklarda gezen 3 tavus kuşu artık çatılarda ve görenleri şaşırtıyor.

Hayvanat bahçesi ve çiftliklerde görülmeye alışık olunan tavus kuşu çatılarda görülmeye başlandı. Celal Yavuz isimli vatandaş "Çatılarda karga ve güvercin görmeye alışığız ve devamlı kuşları besliyoruz ancak bu tavus kuşları olağanın dışında görmeye alışık olmadığımız bir durum şaşkınlık içerisindeyiz. Elimizden geldiğince tavus kuşlarını beslemeye çalışıyoruz ancak bunlar yabani ve yaşam alanlarının çatılar değil çiftlikler olduğu kasındayız." dedi. Büyük şaşkınlık yaşayan Celal Yavuz ve vatandaşlar, o anları cep telefonuyla kayda almayı ihmal etmedi.

Çatıda gezen tavus kuşları şaşırttı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çatıda gezen tavus kuşları şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement