Cavit Çağlar: "İyi Bir Görüşme Oldu" - Son Dakika
Güncel

Cavit Çağlar: "İyi Bir Görüşme Oldu"

Cavit Çağlar: "İyi Bir Görüşme Oldu"

TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu üyelerine bilgi veren eski bakan Cavit Çağlar, görüşmeyi değerlendirdi.

08.11.2012 17:25  Güncelleme: 00:13

TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu üyelerine bilgi veren eski bakan Cavit Çağlar, "O günleri yeniden hatırladık, bilgilendirdik. İyi bir görüşme oldu" dedi.

AK Parti Milletvekili Nimet Baş başkanlığındaki komisyon, 28 Şubat süreciyle ilgili olarak Dolmabahçe Sarayı'nda Cavit Çağlar'ın bilgisine başvurdu. Görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Çağlar, "Komisyon 28 Şubat'la ilgili bir araştırma yapıyor. O dönemde parlamentoda bulunan veya o günlerde belirli görevlerde olan arkadaşlar hakkında, onların o günlerde bildikleri bilgilere başvuruyorlar. Kurul beni davet etti. Ben de davete icap ettim. O günlerde yaşadığımız gazetelere çıkan bazı bilgileri öğrenmek istediler. Ben de o günküler nelerse aydınlattım. Çok güzel bir toplantı oldu" dedi.

Çağlar, görüşmede o günün şartlarının sorulduğunu ifade ederek, "Tahmin ediyorum onlar da istedikleri bilgileri aldılar. Sayın Erbakan hocamla ilgili bazı konuları sordular, onları anlattım. Biz Refah Yol iktidarının kurulduğu gün biz red oyu vermiştik ve 10 gün sonra da biz 10 arkadaş istifa ettik. Ben ondan sonra da hiçbir siyasi partiye girmedim, hiçbir siyasi partide görev almadım. 99'dan sonra bıraktık, iş hayatımıza döndük. O günleri yeniden hatırladık, bilgilendirdik. İyi bir görüşme oldu" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cavit Çağlar: 'İyi Bir Görüşme Oldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement