Ceceli ''es'' ile İlk Kez TTNET'te - Son Dakika
Güncel

Ceceli ''es'' ile İlk Kez TTNET'te

Ceceli \'\'es\'\' ile İlk Kez TTNET\'te

Mustafa Ceceli, yeni albümü "Es" ile ilk kez ve sadece TTNET Müzik'te

13.04.2012 16:42

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, Türk pop müziğinin ünlü seslerinden birini daha dinleyicileriyle buluşturuyor. Sesi ve müziği ile milyonları kendine hayran bırakan Mustafa Ceceli, "Es" isimli yeni albümü ile ilk kez ve sadece TTNET Müzik'te sevenlerine sesleniyor.

Türkiye'nin ünlü şarkıcı ve gruplarının yeni albümlerinin ilk adresi olan TTNET Müzik, müzikseverleri heyecanlandıracak albümlere yer vermeye devam ediyor. Türk pop müziğinin en sevilen seslerinden biri olan Mustafa Ceceli, ikinci albümü olan "Es" ile TTNET Müzik'te sevenleriyle buluşuyor.

Yaklaşık 3 yıl önce yayınlanan ve kendi adını taşıyan ilk solo albümü ile "Altın Plak" ödülünü alan ve Türkiye'de en çok albüm satan sanatçılar arasında yer alan Mustafa Ceceli, ikinci albümüyle de iddiasını sürdürüyor. Dijital müzik platformları arasında ilk kez ve sadece TTNET Müzik'te sevenleriyle buluşacak olan Mustafa Ceceli'nin yeni albümünde; Sezen Aksu, Şehrazat, Soner Sarıkabadayı ve Nil Karaibrahimgil imzalı şarkılar yer alıyor.

Mustafa Ceceli hayranları TTNET Müzik internet sitesini ziyaret ederek, sevdikleri şarkıcının yeni şarkılarını yüksek kalitede ve istedikleri kadar dinleyebilirler.

Müzikseverler, sevdikleri sanatçıların yeni şarkı ve kliplerini dijital platformlar arasında ilk kez TTNET Müzik'te dinliyor veya izliyorlar. TTNET Müzik'te yer alan 3 milyondan fazla şarkıyı internet sitesinin yanı sıra; TTNET Müzik iPhone, iPad uygulamaları ile Android tabanlı cihazlar için geliştirilen TTNET Müzik Android uygulaması üzerinden de dinleyebilirsiniz.

www.ttnetmuzik.com.tr

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ceceli ''es'' ile İlk Kez TTNET'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement