Çelebi, Destek İstedi - Son Dakika
Güncel

Çelebi, Destek İstedi

Çelebi, Destek İstedi

Ekrem Çelebi ve Abbas Aydın yaşanan son barış sürecine destek için Sivil Toplum Örgütlerini ziyaret etti.

11.02.2013 13:57

Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ve AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın yaşanan son barış sürecine destek için Sivil Toplum Örgütlerini ziyaret etti. Baro Başkanlığı ve Çağdaş Gazeteciler Derneği Ağrı Şubesini ziyaret eden Çelebi burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelebi, ÇGD Ağrı Şubesinde yaptığı açıklamada, Şehrimizin çok ciddi sıkıntılardan kurtarıldığını yakın zamanda bir çok önemli adım atıldığını belirterek, gelinen son barış sürecinin ülkemiz için çok önemli olduğu vurgusunu yaptı.

Çelebi, "Sayın Başbakanımızın yoğun çabaları sonucu ülkemiz barış sürecinde yer almaktadır. Bu sadece Başbakanımızın tek başına yapabileceği bir şey değildir. Siz Sivil Toplum Örgütlerinin bizlere bu konuda destek vermesi gerekmektedir. Herkesten ricamız, barış sürecine katkı koymalarıdır. Süreç olumlu ilerlemektedir. Bölgemizin tek kurtuluşu bu süreçten olumlu faydalanmaktadır. Şehrimizin tanıtımını ne yazık ki, istediğimiz ölçüde yapamadık.

Terör buradaki insanların huzurunu kaçırdığı gibi, ticaret yapmasını engellemektedir. İnsanlığın yeniden doğduğu bir şehirde yaşıyoruz. Ne yazık ki bunu terör belası yüzünden Turizme çevirip kullanamıyoruz. Kültürel varlıklarımızla birlikte, inanç turizmi de bölgemizin ve şehrimizin kalkınmasına inanılmaz bir katkı sağlayacaktır" dedi. Çelebi daha sonra, Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın ve beraberindeki heyetle toplu fotoğraf çektirip dernekten ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çelebi, Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement