Celestyal Nefeli İle Gemide Kongre Zamanı! - Son Dakika
Güncel

Celestyal Nefeli İle Gemide Kongre Zamanı!

Celestyal Nefeli İle Gemide Kongre Zamanı!

Türkiye'den daha çok gezgini gemi seyahatiyle buluşturmayı hedefleyen uluslararası cruise firması Celestyal Cruises; kongre turizmine de evsahipliği yapıyor.

18.08.2017 13:48

Pharmasea Gemide Eczacılık Kongresi'nin üçüncüsü 1074 yolcu kapasiteli Celestyal Nefeli'de gerçekleşti.
Kongrenin konukları arasında Prof. Dr. İlber Ortaylı, ünlü anchorman Fatih Portakal da vardı

Ege sularında Yunan Adaları turları yapan Celestyal Cruises gemileri, sadece tatilcilerin değil kongre turizmcilerinin de gözdesi. İki yıldır Celestyal Cruises gemilerinde yapılan Pharmasea Gemide Eczacılık Kongresi'nin üçüncüsü de yine Celestyal Nefeli'de gerçekleşti. Eczacı Dergisi tarafından düzenlenen kongrenin ünlü konukları arasında Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Fox TV Anahaber Sunucusu Fatih Portakal vardı. 1074 yolcu kapasiteli Celestyal Nefeli; kongre kapsamında Türk Eczacılar Birliği yönetimi ve oda başkanları ile toplam 400'ü aşkın eczacı ve ailesinden oluşan grubu ağırladı.

SANTORİNİ, MİKONOS, MİLOS VE ATİNA'YI GEZDİLER

Çeşme'den hareket ederek Ege sularına açılan Celestyal Nefeli'de eczacılar Santorini, Mikonos, Milos adaları ile başkent Atina'yı gezme fırsatı buldu. Tematik kara turlarıyla adaları keşfeden katılımcılar; vizesiz her şey dahil turda animasyonlardan gece şovlarına, SPA'dan casinoya gemide eğlenceli hayatın keyfini çıkardılar. Prof. Dr. İlber Ortaylı "Ülke gündemi ve tarihi gerçekler" başlıklı oturumda Fatih Portakal ve eczacıların sorularını yanıtladı. Fatih Portakal ise ''Haber sunuculuğu ve etkili konuşma sanatı'' başlıklı bir sunum yaptı. Eczacılık mesleğinin masaya yatırıldığı kongre kapsamında ayrıca 8 bilimsel oturum gerçekleşti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Celestyal Nefeli İle Gemide Kongre Zamanı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement