Çelikhan Dernek Başkanı Orhan Karaman Oldu - Son Dakika
Güncel

Çelikhan Dernek Başkanı Orhan Karaman Oldu

Çelikhan Dernek Başkanı Orhan Karaman Oldu

Merkezi İstanbul'da bulunan Çelikhanlılar Derneğinin yeni başkanı Orhan Karaman Oldu.

27.09.2012 14:41

Yaklaşık 4 yıl önce İstanbul'da kurulan ve bu görevi bugüne kadar en iyi şekilde ifa ederek çalışmalarını yürüten Çelikhanlılar dernek başkanı Faik Yaylagül işlerin yoğunluğu nedeniyle fazla zaman ayırmadıklarını belirterek derneğin 3. Olağan kongresinde aday olmazken, seçime tek liste ile giden Orhan Karaman Çelikhanlılar derneğinin yeni başkanı oldu.

Yaptığı veda konuşmasında bütün dernek yönetici ve üyelerine helallik isteyen eski Başkan Fayik Yaylagül, "Bu dernek dün olduğu gibi gelecekte de çok güzel hizmetlere imza atacağına inanıyorum." diyerek, yeni başkan ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

Bütün delegelere desteklerinden dolayı teşekkür eden yeni başkan Hüseyin Orhan karaman ise, "Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte İstanbul da yaşayan Çelikhanlıların birlik ve beraberliğinin devamı için elinden gelen gayreti göstereceğiz. Dünya başkenti olan İstanbul da bulunmanın verdiği vizyonla Çelikhan ilçemizi de bir karınca misali dahi olsa hizmet etmeyi kendimize görev bileceğiz" diyerek önceki yönetime çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çelikhan Dernek Başkanı Orhan Karaman Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement