Çelikhanlılar Derneğinden Ayakkabı Yardımı - Son Dakika
Güncel

Çelikhanlılar Derneğinden Ayakkabı Yardımı

Çelikhanlılar Derneğinden Ayakkabı Yardımı

Ramazan Dere tarafından Çelikhan'daki yoksul ve dar gelirli vatandaşlara dağıtmak amacıyla 250 çift ayakkabı bağışında bulundu.

29.01.2013 10:53

Merkezi İstanbul'da bulunan Çelikhanlılar Derneği aracılığı ile Elit Ayakkabı A.Ş sahibi İşadamı Ramazan Dere tarafından Çelikhan'daki yoksul ve dar gelirli vatandaşlara dağıtmak amacıyla 250 çift ayakkabı bağışında bulundu.

Bağışlanan ayakkabılar Çelikhanlılar Derneği Başkanı Orhan Karaman ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Fatih Yel' teslim edildi. Teslim alınan Ayakkabılar daha sonra Çelikhan'daki yoksul ve dar gelirli ailelere dağıtmak için merkezi Çelikhan'da bulunan ÇAY-DER derneğine gönderildi.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Çelikhanlılar Derneği Başkanı Orhan Karaman, "Böylesi hayırsever işadamlarımızın katkılarıyla yoksul insanları yüzünü güldürmek ve onları mutlu etmek bizim için gurur verici bir durumdur. Görevi süresince gelir düzeyi son derece düşük olan Çelikhanlı hemşehrilerimize yardım eli uzatmak için Yönetim Kurulu Üyesi olan bütün arkadaşlarımızla birlikte büyük çaba içerisinde olacağız. Bu manada bize ilk yardım paketi olarak 250 çift ayakkabı veren saygı değer işadamımız Elit Ayakkabı nın sahibi işadamı Sayın Ramazan Dere ye ve bu yardımın dağıtımında bize yardımcı olan ÇAY-DER başkanı Ebumüslüm Çakmak'a şükranlarımı sunuyorum." Şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çelikhanlılar Derneğinden Ayakkabı Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement