Cem Kara'dan Bayram Mesaisi - Son Dakika
Güncel

Cem Kara'dan Bayram Mesaisi

Cem Kara\'dan Bayram Mesaisi

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara her bayram olduğu gibi bu bayramda da mahalle ve köyleri dolaşarak, vatandaşlarla bayramlaştı.

22.10.2013 10:19

Tüm yurtta olduğu gibi Çatalca'da da kutlanan Kurban Bayramı'nın ilk günü Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanlığı'ndaki bayramlaşma merasimine katıldı. Burada partilileri ile birlikte bayramlaşan Başkan Cem Kara, konferans salonunda bir konuşma yaptı. Başkan Cem Kara konuşmasında belediye başkanı seçildiği günden itibaren her bayram halkın yanında olduğunu sözlerine ekleyerek, birlik ve beraberlik içinde bir bayram diledi.

Buradaki törenin ardından resmi bayramlaşma merasimine geçildi. Çatalca Kaymakam vekili Silivri Kaymakamı Salih Keser'in de katıldığı bayramlaşma töreni sonrasında Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, İl Genel Meclis Üyesi Cengiz Aydın, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın ve Erhan Güzel ile birlikte Çatalca Kaleiçi Mahallesi'nde vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramın ikinci gününde ise Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, İl Genel Meclis Üyesi Cengiz Aydın, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın ve Erhan Güzel ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Burada İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile bayramlaşan Başkan Cem Kara törene katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve Milletvekili Süleyman Çelebi ile de bayramlaştı. CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndaki bayramlaşmanın ardından Çatalca Ferhatpaşa Mahallesi'nde vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Cem Kara, bayramın üçüncü günü de Elbasan köyü ile birlikte Çakıl ve Ovayenice Mahalleleri ile Muratbey Mahallesi'nde vatandaşlarla bayramlaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cem Kara'dan Bayram Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement