Cennetin Ötesi Filmi - Son Dakika
Güncel

Cennetin Ötesi Filmi

Cennetin Ötesi Filmi

Cennetin Ötesi filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Cennetin Ötesi filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

30.06.2011 20:21

Üç genç insanin hayatlari...

Zengin bir ögrenci, sehrin yanlis yakasindan bir genç kiz ve onun erkek arkadasi. Beklenmedik bir sekilde hayatlarinin en güzel yazinda çakisir.

Kelly Morse(Chris Klein) kendini begenmis, saygisiz asla yolu küçük kasaba insanlari ile çakismayacak zengin çocuklarindan biridir. Harika yeni arabasi ile küçük bir geziye çiktiginda bu küçük sehir insanlari ile arasinda çikan tatsizlik yüzünden Jasper(Josh Hartnett) ile bir araba yarisina tutusurlar. Jasper’in kiz arkadasi Samantha’nin da seyrettigi yaris çok kötü sonuçlanir. Oranin pek popüler olan büfesini altüst eden bir kaza yaparlar. Büfenin sahibi Samantha’nin annesidir.

Mahkemenin her ikisine verdigi ceza büfeyi ortaklasa tamir etmeleridir. Bu yalnizca Kelley’nin yaz için yaptigi planlari yikmakla kalmaz ayni zamanda bu birbirlerinden hiç hoslanmayan iki genç adami da sinirlendirir.

Samantha ile Kelley tekrar karsilastiklarinda aralarindaki çekim gücü daha da güçlenmis ve bir aska dönüsmüstür.

Basrollerini Chris Klein, Leelee Sobieski ve Josh Harnett’in paylastiklari filmin yönetmenligini Mark Piznarski, yapimciligini David T. Friendly üstleniyor. Senaryo ise Michael Seitzman. filmde diger rolleri ise Bruce Greenwood, Annette O’Toole, Annie Corley, Stuart Wilson ve Michael Rooker paylasiyorlar.

Yönetmen Piznarski’yi THE 60’S , MY SO CALLED LIFE, RELATIVITY gibi filmlerden ve NYPD BLUE dizisinden taniyoruz. Yönetmene göre film yalnizca zengin genç erkek ve fakir zavalli kiz hikayesini anlatmiyor. Bu daha çok üç genç insanin hayatlarinin birbirlerini nasil etkiledigini ve onlarin hayatinin kesitlerini olabildigince gerçek ve duygusal yönleriyle inceliyor.

(Konu: Özen film)

Yönetmen: Mark Piznarski

Senaryo: Michael Seitzman

Oyuncular: Annie Corley, Michael Rooker, Josh Hartnett, Leelee Sobieski, Chris Klein

Filmin Türü: Drama, Romantik,

Orijinal Adı: Here on Earth

Yapımcı Firma: Fox 2000 Pictures

Yapım Yılı: 2000

Yapım Ülkesi: USA

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 96 dk.

Resmi Sitesi: http://www.hereonearthmovie.com/

Vizyon Tarihi: 28.07.2000

Son Dakika Güncel Cennetin Ötesi Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement