Centilmenlik Kazandı - Son Dakika
Güncel

Centilmenlik Kazandı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, kendi sahasında Altayspor ile 1-1 berabere kaldı.

17.09.2013 14:24

Diyarbakır Büyükşehir Belediye spor, kendi sahasında Altayspor ile 1-1 berabere kaldı. Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Türkiye Futbol Federasyon Bölge Müdürü Serkan Bayhan ,TÜFAD Başkanı A.Samet Karakaş , spor kulüp başkanları, spor taban birlikleri ve çok sayıda basın mensubunun izlediği maç, Şilbe Spor Tesislerinde yapıldı. 2013-2014 Sezonu ikinci hafta karşılaşmasında kendi evinde Altayspor'u konuk eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Sporlu yöneticiler, Altay'ın yönetici, teknik adam ve sporcularını çiçeklerle karşıladı.

Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Altayspor üst üste gerçekleştirdiği ataklar sonucunca 69.dakikada Murat Uluç'un attığı golle 1-0 öne geçti. 81. dakikada Büyükşehir Belediyesporlu oyuncu Serdar Deniz'in golüyle durum 1-1 oldu. 90+3. dakikasında Altay'ın Mustafa ile kullandığı penaltıyı Büyükşehir Belediyespor'un kalecisi Levent Taşkın'ın kurtardığı maç 1-1 berabere bitti.

Maç sonrası gazetecileri yanıtlayan Baydemir, sporun dostluğa katkı sunmasının önemine vurgu yaparak, "Bence İzmir ve Diyarbakır arasında bir barış köprüsüne ihtiyaç var, spor da buna katkı sundu. Dolayısıyla centilmenlik galip geldi diye düşünüyorum" dedi. Maçın oldukça heyecanlı geçmesine dikkat çeken Baydemir, "Allah fanatik taraftarlara kolaylık versin. İnsan kalbi bu heyecana dayanmıyor" şeklinde espri yaptı. Büyükşehir Belediyesporlu yöneticiler de Diyarbakır halkına seslenerek, takımı yalnız bırakmamalarını ve bu takımın kentte beklenen başarıyı elde edeceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement