Çerkezköy İki Aracın Çartığı Gece Bekçisi Hayatını Kaybetti İki Aracın Çartığı Gece Bekçisi... - Son Dakika
Güncel

Çerkezköy İki Aracın Çartığı Gece Bekçisi Hayatını Kaybetti İki Aracın Çartığı Gece Bekçisi...

Çerkezköy İki Aracın Çartığı Gece Bekçisi Hayatını Kaybetti İki Aracın Çartığı Gece Bekçisi...

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde palet fabrikasında gece bekçisi olarak çalışan 57 yaşındaki Osman Ürkmez, yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada hafif ticari aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.

15.03.2013 12:21

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde palet fabrikasında gece bekçisi olarak çalışan 57 yaşındaki Osman Ürkmez, yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada hafif ticari aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Yaralı bekçi bu kez arkadan gelen başka bir otomobilin altına kalarak hayatını kaybetti.

Kaza, dün gece Çerkezköy'e bağlı Veliköy Beldesi ışıklar mevkiinde meydana geldi. Beldede bulunan palet fabrikasında gece bekçisi olarak çalışan 57 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Osman Ürkmez'e, yolun karşısına geçmek istediği sırada Çorlu'dan Çerkezköy'e giden Muhammet B. yönetimindeki 59 UY 888 plakalı hafif ticari araç çarptı. Kazada aracından üzerinden yola düşerek ağır yaralanan Ürkmez'e ardından arkadan gelen sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen başka bir otomobil çarparak kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekipleri Ürkmez'in hayatını kaybettiğini belirledi. Gece bekçisi Osman Ürkmez'e çarpan hafif ticari araç sürücüsü Muhammed B., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, kazaya karışan diğer otomobil ve sürücüsünü tespit edebilmek için jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Ürkmez'in cesedi otopsi için Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çerkezköy İki Aracın Çartığı Gece Bekçisi Hayatını Kaybetti İki Aracın Çartığı Gece Bekçisi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement