Bursa Organize Sanayi Bölgesi (Bursa OSB) ile Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş Adamları Derneğinin (BOSİAD) "Çevreci Üretim, Temiz Gelecek" sloganıyla düzenlediği "Çevreye Duyarlı Sanayi Tesisi Yarışması"nın ödül töreni gerçekleşti.
Bir otelde düzenlenen törende konuşan BOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayrak, Dünya'da doğal kaynakların giderek tükendiğini söyledi.
Bayrak, çevre sorunlarının başında sanayinin geldiğini vurgulayarak, hedeflerinin kirletmeden üretmek olduğunu, jüri üyelerinin titiz çalışması sonucunda üç ayrı dalda birinci olan tesislerin belirlendiğini ve kaybedenin olmadığı bir yarışma olduğunu ifade etti.
Gecede jüri üyeleri ve yarışmaya katılım gösteren firmalara plaket takdim edildi.
Yarışmada 3 kategoride ödül ve çevreye karşı duyarlılıklarını da simgeleyen bayrakla da ödüllendirildiler.
Törende, "Çevreye Kirletici Etkisi Yüksek Olan Tesisler" kategorisinde İpeker Tekstil, "Çevreye Kirletici Etkisi Az Olan Tesisler" kategorisinde Martur Sünger ve Koltuk Tesisi, "Çevreye Duyarlı Ürün" kategorisinde ise PLA İplik Üretimi firmaları ödüle layık görüldü.
Ödül töreni, iftar yemeğinin ardından sona erdi.
Son Dakika › Güncel › Çevreye Duyarlı Sanayi Tesisi Yarışması'Nın Ödülleri Verildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?