Ceylanpınar'da Savaş Alanını Andıran Görüntüler - Son Dakika
Güncel

Ceylanpınar'da Savaş Alanını Andıran Görüntüler

Ceylanpınar\'da Savaş Alanını Andıran Görüntüler

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde gece boyu süren olayların ardından, kent merkezinde savaş alanını andıran görüntüler ortaya çıktı.

01.04.2014 16:35

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde gece boyu süren olayların ardından, kent merkezinde savaş alanını andıran görüntüler ortaya çıktı.

Polisin biber gazı ile müdahale ettiği eylemcilerin AK Parti'ye ait seçim bürosuna, bazı araçlar ile park ve sokaklara zarar verdikleri görüldü. Grup gece boyu, taş ve çöp konteynerleri ile barikatlar kurup, lastik yakmıştı.

Çıkan olaylarda polis biber gazı kullanmış, grup üyeleri ise taşla karşılık vermişti. Polisin güçlükle dağıttığı olaylarda çok sayıda polis yaralanmıştı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ceylanpınar'da Savaş Alanını Andıran Görüntüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • erdal eke:
    hellal serekaniye diren al hakını koserli 0 1 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement