CHP Adayı Aktaş: Erzurum'da Oy Oranımız İlk Kez Yüzde 13'e Çıktı - Son Dakika
Güncel

CHP Adayı Aktaş: Erzurum'da Oy Oranımız İlk Kez Yüzde 13'e Çıktı

CHP Adayı Aktaş: Erzurum\'da Oy Oranımız İlk Kez Yüzde 13\'e Çıktı

Chp Erzurum birinci sıra milletvekili adayı Avukat Tuncer Aktaş, yıllardan beri ilk kez oy oranının anketlerde yüzde 13'e ulaştığını bildirdi.

27.10.2015 16:50

Chp Erzurum birinci sıra milletvekili adayı Avukat Tuncer Aktaş, yıllardan beri ilk kez oy oranının anketlerde yüzde 13'e ulaştığını bildirdi. Tuncer Aktaş, "Yüzde 13 sadece bir oy oranı değil, Erzurum'un kaderini değiştirecek rakamdır" dedi.

Erzurum'un Narman ve Horasan ilçelerinde seçim çalışmalarını milletvekili adayı Orhan Bozkurt ile yürüten Tuncer Aktaş, seçmende CHP'ye doğru bir eğilim oluştuğunu söyledi. 7 Haziran'da yüzde 2.70 oranında oy alan CHP'nin 1 Kasım seçim sürecine girildiği dönemde yapılan anketlerde yüzde 9'lara yükseldiğini ifade eden Tuncer Aktaş, 22-24 Ekim tarihlerinde Erzurum ve ilçelerinde yapılan anketlerde ise CHP'nin oy oranının yüzde 13'e çıktığını ileri sürdü. CHP adayı Tuncer Aktaş, şunları söyledi:

"Yapılan son ankete göre Cumhuriyet Halk Partisi yılların hasretini dindirerek Erzurum'dan milletvekili çıkaracak oy oranına ulaşmış görünüyor. Anket sonuçlarına açıkçası şaşırmadık. Günlerdir çalışmalarımızda gözlemlediğimiz durum rakamlarla doğrulanınca mutlu olduk. Yine aynı anketin sonuçlarına göre AKP'nin oy oranı yüzde 46, MHP'nin oy oranı yüzde 19, HDP'nin oy oranı ise yüzde 16'ya düşmüş. Yüzde 13 sadece bir oy oranı değil aynı zamanda Erzurum'un kaderini değiştirecek rakamdır. Erzurum bugün ayağa kalkıyor. Bu şehri yoksulluğa ve işsizliğe terk edenlere bir mesaj veriyor. Erzurum'da bir ihtimal daha var. Erzurum'da CHP gerçeği var."

- Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP Adayı Aktaş: Erzurum'da Oy Oranımız İlk Kez Yüzde 13'e Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Yılmaz aktaş: Tuncer hocam adam gibi adam erz da köşe taşıdır slm 0 0 Yanıtla

Advertisement