CHP Ankara Büyükşehir Adayı Yavaş'tan Mamak Ziyareti - Son Dakika
Güncel

CHP Ankara Büyükşehir Adayı Yavaş'tan Mamak Ziyareti

CHP Ankara Büyükşehir Adayı Yavaş\'tan Mamak Ziyareti

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Mamak Belediye Başkan Adayı Coşkun Torun ve Mamaklı iş adamlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

20.02.2014 12:54

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Mamak Belediye Başkan Adayı Coşkun Torun ve Mamaklı iş adamlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Yavaş, Ankara'nın en büyük sorununun "Melih Gökçek sorunu", en büyük projesinin de "Melih Gökçek'ten kurtulma projesi" olduğunu ifade ederek, "Ankaralının parası artık gereksiz yere kullanılmayacak. Ulaşım ve su ucuzlayacak, sosyal yardımlara devam edilecek" dedi. Mamak'la ilgili ulaşım projeleri olduğunu da vurgulayan Yavaş, organize ve sanayi alanları oluşturarak ise işsizliğe çözüm üretebileceklerini söyledi.

CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Torun da, Mamak'ın işsizlik ve istihdam olmak üzere iki büyük sorunu olduğunu belirterek, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş ile birlikte Mamak'ın bu problemlerini ortak akılla, sizlerle birlikte, meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla çözüm üretip halledeceğiz ve Mamak'ı hak ettiği yere getireceğiz" dedi. Torun, Mamak'a üniversite ile tam teşekküllü bir hastane kazandıracaklarını, işsizlik problemine çözüm olarak sanayi alanlarını hayata geçireceklerini ve sosyal yardımların da "Mamakkart" ile devam edeceğini belirtti.

Yavaş ve Torun daha sonra bölgedeki alüminyum fabrikasını ziyaret ederek, işçilerin sorunlarını dinlediler.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP Ankara Büyükşehir Adayı Yavaş'tan Mamak Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement