CHP Bartın Merkez İlçe Başkanlığı Seçimi - Son Dakika
Güncel

CHP Bartın Merkez İlçe Başkanlığı Seçimi

İktisatçı Mehmet Yıldırmak, CHP Bartın Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu bildirdi.

05.04.2016 15:59

İktisatçı Mehmet Yıldırmak, CHP Bartın Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu bildirdi.

Yıldırmak, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, partilerinin merkez ilçe başkanlığı seçimlerinin 24 Nisan günü yapılacağını söyledi.

Yıllardır çeşitli görevlerde yer alarak partisine katkı sağlamak için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını ifade eden Yıldırmak, şöyle konuştu:

"Maalesef, ülkemiz ağır ekonomik ve siyasi bunalımlardan geçiyor. Bugün bu sıkıntıların giderilmesi için CHP'ye büyük ihtiyaç var. Bu ihtiyacı CHP'den başka karşılayacak siyasi bir parti yok. Çünkü CHP, 90 yıllık bir çınardır. Bu çınarı yaşatmak, iktidara taşımak zorundayız. Bu hedefe katkı sunmak amacıyla merkez ilçe başkanlığına aday oldum. 24 Nisan'da gerçekleştirilecek kongrede kazanan partimiz olsun."

CHP İl Başkanı Mehmet Arslan da Yıldırmak'a adaylığının hayırlı olması temennisinde bulunarak başarı diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP Bartın Merkez İlçe Başkanlığı Seçimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement