CHP'den AK Parti'ye Flaş Transfer - Son Dakika
Güncel

CHP'den AK Parti'ye Flaş Transfer

CHP Tunceli eski Milletvekili Sinan Yerlikaya AK Parti'ye katıldı. Yerlikaya'ya rozetini Başbakan Erdoğan taktı.

19.02.2013 11:53  Güncelleme: 12:02

CHP Tunceli eski Milletvekili Sinan Yerlikaya, 29 Ocak'ta bir basın toplantısı düzenleyerek, CHP'den istifa edip, Tunceli'de eski belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla Ak Parti'ye geçeceğini açıklamıştı.

Yerlikaya, "CHP üyeliğinden istifa edeceğim ve en kısa sürede AK Parti'ye geçeceğim. Sayın Başbakan ile görüştüm ve AK Parti'ye geçmemden büyük memnuniyet duyacağını belirtti ve Tunceli'ye hizmet için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. Ben de halkıma hizmet edebilmek için AK Parti'ye geçeceğim" demişti.

AYGÜN'DEN SERT TEPKİ GELMİŞTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, AK Parti'ye geçme hazırlığı içinde olan Sinan Yerlikaya'ya sert tepki göstermişti. Aygün, Yerlikaya'dan memleketinin adını bir daha ağzına almamasını istemişti.

Hüseyin Aygün, CHP Tunceli eski Milletvekili Sinan Yerlikaya'nın noter aracılığı ile CHP genel merkezine istifa dilekçesini göndermesinin ardından çıktığı televizyon programlarında kendisini eleştiren Sinan Yerlikaya'ya facebok sayfasından cevap vermişti.

Aygün, Sinan Yerlikaya ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Dün gece televizyonları kanal kanal dolaşarak 'Tunceli'ye hizmet getirmek için AKP'ye geçeceğini' açıklayan eski CHP Tunceli Milletvekili Sinan Yerlikaya benim için ağır ifadeler kullanmış; 'CHP'nin kapı rengini bilmez, 'Kurtuluş Savaşı'na hakaret etti, kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor, CHP'li değil gibi.' Ey Sinan Yerlikaya, anladık gözün Muaviye'nin, Yezid'in sofrasındadır; var git orada mideni doyur. Ama Dersim'in adını bir daha sakın ağzına alma."

CHP\'den AK Parti\'ye Flaş Transfer
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP'den AK Parti'ye Flaş Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement