CHP Konak'tan Örnek Proje - Son Dakika
Güncel

CHP Konak'tan Örnek Proje

CHP Konak\'tan Örnek Proje

CHP Konak İlçe Başkanlığı Sosyal Yardımlaşma ve Halkla İlişkiler Komisyonu halkla buluşmaya devam ediyor.

18.02.2013 08:57

Muhtarlarla Koordineli Çalışma

Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyan proje kapsamında Konak İlçesi'nde yaşayan ve mahalle muhtarlarınca tespit edilen ihtiyaçlı vatandaşların tek tek kapısını çalarak gönül ziyaretinde bulunmayı hedefleyen CHP heyetinin ilk durağı Saygı, Sakarya ve Ülkü mahalleleri oldu.

Sorunlar Yerinde Tespit Ediliyor

Saygı, Sakarya ve Ülkü Mahallelerinde yaşayan vatandaşlarının kapılarını tek tek çalıp evlerine misafir olan CHP heyeti, vatandaşın sorunlarını yerinde inceledi. Mahalle sakinleri ile sıcak bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretlere, CHP Konak İlçe Başkanlığı Sosyal Yardımlaşma ve Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı Gül Kalkan, komisyon üyeleri Ayça Şengül Günaydın, Funda Duruk Bakar, Yeliz Bavek, Cennet Gülbeniz, Gülsüm Bulut, Levent Abiri, Hıdır Çelik, Vildan Yılmaz, Fatma Yığıcı ve Nermin Küçüksu ile partililer katıldı.

Halkımızın Mutluluğu ve Refahı Bizim İçin Önemli

Komisyon Başkanı Gül Kalkan, Çalışma ekibimizle tek yürek olarak bütün projelerimizde ilçemizde yaşayan ihtiyaçlı tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerinde tespit edip geliştireceğimiz projelerle sorunlarını en aza indirerek yaşam seviyelerini yükseltecek projeler üretmeye amaçlıyoruz' dedi. Tüm arkadaşlarımızla koordineli bir şekilde çalışarak halkımızın mutluluğu için yapılabilecek olanın en iyisini yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Kalkan, 'Proje ekibimizde yer alan arkadaşlarımız halkımızın sorunlarını ortadan kaldırmak için heyecanla projeler üretiyor. Bugün Konak ilçemizin önemli mahalleleri olan Saygı, Sakarya ve Ülkü mahallelerinde sorunları yerinde tespit ettik. Bu üç mahallede yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek ve daha iyi şartlarda hayatlarını sürdürmesi proje üreteceğiz. Kısa süre sonra burada yaşayan vatandaşlarımızı ziyaret ederek önümüzdeki günlerde sorunların çözümüne ilişkin geliştireceğimiz projeler ile sorunlarını en aza indirip onların yaşam seviyelerini yükselteceğiz' dedi.

Komisyon Başkan Yardımcısı Ayça Şengül Günaydın ise, hedeflerinin eğitimden sağlığa, ekonomiden toplum destekli projelere kadar birçok projeyi hayata geçirmek olduğunu belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel CHP Konak'tan Örnek Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement