CHP'li Akkiraz: Korkudan Yüzleri Bembeyaz - Son Dakika
Güncel

CHP'li Akkiraz: Korkudan Yüzleri Bembeyaz

CHP\'li Akkiraz: Korkudan Yüzleri Bembeyaz

CHP İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz, şu an TBMM'de yaşananların gelecekte demokrasi tarihinin utanç anlarından biri olarak anılacağını belirterek, "Korkudan yüzleri bembeyaz. Allah yaşatmasın.

19.03.2014 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz, şu an TBMM'de yaşananların gelecekte demokrasi tarihinin utanç anlarından biri olarak anılacağını belirterek, "Korkudan yüzleri bembeyaz. Allah yaşatmasın. Söylüyoruz duymamaktan geliyor iktidar; parmak sayısı ile aklanman yetmez, nemrut Hz İbrahim'i ateşe attığında sonunun geldiğini görememişti" dedi.

Meclis Genel Kurulu, CHP'nin başvurusu üzerine saat 15.00'te 4 eski bakan hakkındaki fezlekelerin okunması ve genel görüşme açılması için olağanüstü toplandı.

Akkiraz, Twitter hesabından toplantıda ilişkin yaptığı açıklamada, "Bir yerde haksızlık kurumsallaştıysa; 4 bakan için hazırlanan fezleke yetmez. Haksızlığa göz yuman, ortak olan, imza atan herkese fezleke gerek" dedi.

Akkiraz şunları kaydetti:

"Şu an TBMM'de yaşananlar gelecekte demokrasi tarihimizin utanç anlarından olarak anılacak. İktidar hala parmak sayısı ile aklanmaya çalışıyor. Fezleke üst yazısı okumak konusunda bile korkan iktidar, fezleke okunsa yerle bir olacağını biliyor. Korkudan yüzleri bembeyaz. Allah yaşatmasın. Söylüyoruz duymamaktan geliyor iktidar; parmak sayısı ile aklanman yetmez, nemrut Hz İbrahim'i ateşe attığında sonunun geldiğini görememişti. Çağrıyı partim CHP yaptı. BDP, MHP ve bağımsızlar tam destek veriyor. İlk kez kısır çekişmelerin ötesinde gerçekten umutlandım. 70 küsur milyon olan halkımızın hakkını çalıp nemrutluk edenlere aşık olanlar, biz sizin hakkınız için de mücadele ettik, etmeye devam edeceğiz. Hiç bu kadar korkan göz, beyaz surat ve sessiz bir genel kurul arası görmemiştim. Kulislerde şen kahkahaların yerini alan vicdan mı acaba?"

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP'li Akkiraz: Korkudan Yüzleri Bembeyaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement