CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Torun Mamak'ı Karış Karış Dolaşıyor - Son Dakika
Güncel

CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Torun Mamak'ı Karış Karış Dolaşıyor

CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Torun Mamak\'ı Karış Karış Dolaşıyor

CHP'nin Mamak Belediye Başkan Adayı Coşkun Torun gün içerisinde büyük performans göstermeye devam ediyor.

28.02.2014 14:13

CHP'nin Mamak Belediye Başkan Adayı Coşkun Torun gün içerisinde büyük performans göstermeye devam ediyor. Çalışmalarına başlayan Torun, yoğun çalışma gündemi içinde esnaf ziyaretlerinden, emekçilere ve sivil toplum örgütlerine kadar birçok görüşme gerçekleştiriyor.

Çalışmalarına sabah 05.00'te başlayan Torun, önce Kayaş'taki dolmuş ve taksi duraklarını ziyaret etti. Yolcularla, taksi ve dolmuş şoförleriyle bir süre sohbet ettikten ve onların sıkıntılarını dinledikten sonra çözüm önerilerini paylaştı, buradan Kayaş tren istasyonuna geçti.

Sabahın erken saatinde işlerine gitmek üzere istasyonda bekleyen halkın ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Torun, yolcularla yakından ilgilenerek, hepsine kendini tanıttı ve birlikte çalışacakları vurgusu yaptı. Torun, daha sonra ekibiyle birlikte Kayaş'taki fırıncıları ziyaret etti. Fırınlarda erken saatlerde çalışmaya başlayan işçilerle konuşarak, tüm emekçilerin sorunlarının kendi sorunları olduğuna dikkat çekti. CHP'li belediyenin iş başına gelmesiyle birlikte, ilk işlerinin emekçilerin daha iyi koşullarda çalışmalarını sağlamayı kendileri için bir görev olduğunu söyledi.

Torun, yürüyüşü sırasında kendisine sevgi gösterisi yapan Mamaklılarla yakından ilgilenerek sohbet etti. Daha sonra Mehmet Ali Altun Cadde'sindeki esnafı tek tek ziyaret eden CHP adayı, ziyaretlerinin çok daha sık olacağını, özellikle 30 Mart'tan sonra Mamak halkıyla daima birlikte olacağına dair söz verdi. Mehmet Ali Altun Caddesi'ndeki ziyaretlerinin büyük bölümünü tamamlayan Torun, daha sonraki ziyaret yeri olan Pir Sultan Abdal Derneği'ne, ardından da 1910 Ankaragücü Taraftarlar Derneği'ne kısa ziyaretlerde bulundu. Akşam saatlerinde Kırşehirli işadamlılarının verdiği yemeğe Mansur Yavaş ile birlikte katılan Torun daha sonra Türközü ve Akdere'de ev ziyaretine katıldı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Torun Mamak'ı Karış Karış Dolaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement