CHP'nin Başörtülü Reklam Yüzünü Partiye Sokmadılar - Son Dakika
Güncel

CHP'nin Başörtülü Reklam Yüzünü Partiye Sokmadılar

O anlar kamerada

09.02.2015 11:58  Güncelleme: 11:59

CHP Genel Merkezi'nde dün hareketli anlar yaşandı. 3 kadın seçmen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek istedi. Kadınların bu isteği görevliler tarafından geri çevrildi.

CHP'li görevliler o anları görüntülemek isteyen kameraları da engelledi.Kadın seçmenlerden biri "Biz hayvan mıyız? Kediye bile muameleniz var. Bizi ciddiye almamanın bedeli ödenecek. Ben 15 senemi vermişim bu partiye. Bu kadar terbiyesizlik, bu kadar hayasızlık olmaz." diyerek tepki gösterdi. CHP'nin reklam yüzü olduğunu söyleyen kadın, "15 yılımı verdim. Örtülüyüm ama başımın içi örtülü değil, dışı örtülü. Neden kapı duvar her taraf. Neden şifreli? Halkın partisi diyorsun bana. Halkın partisi ne?" diyerek tepkisini yineledi. Öte yandan partide görevli olduğunu söyleyen bir adam gazetecilere hakaret etti.

CHP\'nin Başörtülü Reklam Yüzünü Partiye Sokmadılar
Kaynak: Ensonhaber.com

Son Dakika Güncel CHP'nin Başörtülü Reklam Yüzünü Partiye Sokmadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement