Çilek, İzmit'te Dördüncü Mağazasını Açtı - Son Dakika
Güncel

Çilek, İzmit'te Dördüncü Mağazasını Açtı

Çilek, İzmit\'te Dördüncü Mağazasını Açtı

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek Mobilya, İzmit'te dördüncü mağazasıyla hizmet vermeye başladı.

25.08.2014 10:13  Güncelleme: 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, 340 metrekarelik alana sahip olan yeni mağazada, Çilek tasarımı koleksiyonlar oda temasında sergilenecek. Çilek mağazasını ziyaret eden anne-baba ve çocuklar, nasıl bir odaya sahip olacaklarını deneyimleyip alternatif kullanım biçimlerini inceleme imkanı elde edecek.

Yaş gruplarına göre odaların nasıl dekore edilebileceği ve mobilya seçiminde dikkat edilmesi gerekenler gibi ihtiyaç duyacakları tüm konularda müşterilerine yardımcı olabilecek şekilde eğitim gören Çilek mağaza ekipleri, bebek, çocuk ve genç odası mobilyasında trendlerle ilgili güncel bilgiler de vererek çocuklara ve ebeveynlere önerilerde bulunuyor.

Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, açıklamadaki değerlendirmesinde, "Yurt dışında büyümeye devam ediyoruz. Diğer yandan da ülkemiz sınırları içinde bulunmadığımız şehir kalmasın istiyoruz. Hedefimiz, yeni mağazalar açarak, müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışımızı sunmaya devam etmek. Biz sadece mobilya satmak değil, alanında tek ve lider bir marka olarak ebeveynleri doğru, çocukları ise mutlu oldukları bir alışverişe yönlendirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çilek, İzmit'te Dördüncü Mağazasını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement