Çilek Kız Çocuklarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Çilek Kız Çocuklarla Buluştu

Çilek Kız Çocuklarla Buluştu

Çilek Kız, Forum İstanbul'da cemiyet hayatının anne - babaları ve çocukları ile buluştu.

23.02.2013 15:03

Forum İstanbul'un katkıları ve Wish Istanbul organizasyonuyla, Türkiye'de ilk kez 2-17 Mart tarihleri arasında sahne alacak eglenceli aile gösterisi "Çilek Kız Live Show"un kahramanı, dünyada çocukların sevgilisi "Çilek Kız", özel kostüm karakteriyle 23 Şubat Cumartesi, saat 12.00'da Forum İstanbul'da, cemiyet hayatının tanınmış anne-babaları ve çocukları ile bir araya geldi.

Renkli sahnelere tanık olan bu özel günde Ayse Kucuroğlu, Fatoş Sarıgül, Bige Eren, Gizem Ayaydın, Elif Özyiğit, Pınar Özçapkın gibi isimler de davetliler arasında yer aldı.

Ünlü anne ve çocukları, Çilek Kız (Strawberry Shortcake), özel kostüm karakteriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gösteri, 2 - 17 Mart tarihleri arasında Akatlar Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde

American Greetings ve Max Licensing'in lisanslı aile gösterisi olan "Strawberry Shortcake" (Çilek Kız), Türkiye'de ilk kez özel kostüm karakterler, dans ve müzik şovlar eşliğinde, Akatlar Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde (MKM), 2 - 17 Mart tarihleri arasında sahnelenecek.

2-3, 9-10 ve 16-17 Mart'taki "Strawberry Shortcake (Çilek Kız) Live Show"da çocuklar, Minicik Şehri Bahar Festivali'nin coşkusunu katılıp, dans edip, sevilen şarkıları Türkçe seslendirip, eğlenceli ve bol kahkahalı anlar yaşayacaklar. Her şeyi çilek rengi ve konseptinde olan bu çilli, sevimli küçük kız ile arkadaşları, şimdi de eğlenceli sahne şovlarıyla Türkiye'de çocuklara unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çilek Kız Çocuklarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement