Çilek Mobilya, İnovalig'de Ödüle Layık Görüldü - Son Dakika
Güncel

Çilek Mobilya, İnovalig'de Ödüle Layık Görüldü

Çilek Mobilya, İnovalig\'de Ödüle Layık Görüldü

Çilek Mobilya, İnovaLİG'de "İnovasyon Döngüsü" kategorisinde ödüle layık görüldü.

08.12.2014 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çilek Mobilya, İnovaLİG'de "İnovasyon Döngüsü" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, çocuk odalarında temalı ve inovatif ürünler tasarlayan şirket, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen, Türkiye'nin İnovasyon Liderlerinin belirlendiği İnovaLİG'de en inovatif şirketler sıralamasında 15 firma arasında ikinci oldu. Çilek Mobilya, lider firmaların 5 farklı kategoride değerlendirilerek belirlendiği yarışmada İnovasyon Döngüsü kategorisinde ikinci seçilerek, sıralamaya giren ve ödül alan tek mobilya markası oldu.

Ödülü, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi'den alan Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Muzaffer Çilek, çalışma prensiplerinin en başında inovasyonun yer aldığını vurguladı. Çilek Mobilya'nın gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki başarısının altında Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarının etkili olduğuna işaret eden Çilek, şunları kaydetti:

"Bu süreçte özellikle TİM ve AT Kearney Denetim Ekibi tarafından gerçekleştirilen saha denetimindeki başarımız çok etkili oldu. Öncelikle saha denetim sunumu ile birlikte verdiğimiz inovasyon örneklerimizi fabrika sahasındaki detaylı açıklama ve yerinde örneklerimizle pekiştirdik. Ür-Ge, Üretim, Bakım Onarım, Kalite, Üretim Planlama ve Satın alma süreçlerimiz ile saha içindeki akış, 5S düzen-tertip ve yalın üretim disiplinimiz bu denetimde çok etkili oldu.

Ülkemizde özellikle yurt dışında rekabet gücünün ve katma değeri yüksek ürün ve hizmet ihracatının artırılması adına inovasyonun anahtar güç olduğunu düşünüyoruz. Hata yapmaktan korkmayan, uzun vadeli düşünen, inovasyon vizyonuna sahip, mücadeleci ve tecrübeli bir Çilek ekibi var."

Muzaffer Çilek, Çilek Mobilya çalışanlarına ve kendilerini ödüle layık gören jüri üyelerine teşekkür etti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çilek Mobilya, İnovalig'de Ödüle Layık Görüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement