-samsun'da eski bir husumet yüzünden 40 yaşındaki Ahmet İhtiyar'ı bıçaklayarak öldürüp, kardeşleri 21 yaşındaki Alican İhtiyar ve 38 yaşındaki Murat İhtiyar'ı da yaraladığı iddiasıyla gözaltın alınan 22 yaşındaki Kenan Kamış, güvenlik nedeniyle çelik yelek, polis yeleği ve şapkası giydirilerek adliyeye çıkartıldı. İfadesinin ardından tutuklandı.
İlkadım İlçesi Kadifekale Mahallesi'nde oturan 48 yaşındaki Tuncay Kamış ile komşusu 59 yaşındaki Raif İhtiyar arasında araba parkı yüzünden bir yıl önce kavga çıktı. Kavga sırasında Tuncay Kamış, Raif İhtiyar'ı bıçaklayarak yaraladı. Polis tarafından gözaltına alınan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. 9 ay cezaevinde kalan Tuncay Kamış 3 ay önce tahliye oldu. Bu olayın ardından iki aile arasında husumet oluştu.
BAKKALDA KAVGA
İddiaya göre geçen hafta Tuncay Kamış'ın oğlu Kenan Kamış mahallesindeki bakkala alışverişe gitti. Bu sırada Raif İhtiyar'ın çocukları Alican İhtiyar, Murat İhtiyar ve Ahmet İhtiyar da bakkala gidince karşılaştılar ve aralarında sözlü tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu üç kardeş tarafından dövülen Kenan Kamış, bakkalda eline geçirdiği ekmek bıçağıyla kardeşleri vücutlarının çeşitli yerlerinden ağır yaralayıp kaçtı. Olayda Ahmet İhtiyar hayatını kaybetti.
Polis firar eden zanlıyı bugün yakaladı. Kenan Kamış adliyeye çıkartılırken olası bir saldırıya karşı önlem alan polis, zanlıya çelik yelek, polis yeleği giydirip, başına da polis şapkası taktı. Kamış nöbetçi mahkemedeki ifadesinin ardından tutuklandı. - Samsun
Son Dakika › Güncel › Cinayet Şüphelisi Polis Yeleği ve Çelik Yelekli Koruma - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.