Cola Zero Sahnesi'nde Seyirciyle Buluşan Skindred İse Sahne Şovuyla Büyüledi. - Son Dakika
Güncel

Cola Zero Sahnesi'nde Seyirciyle Buluşan Skindred İse Sahne Şovuyla Büyüledi.

Cola Zero Sahnesi\'nde Seyirciyle Buluşan Skindred İse Sahne Şovuyla Büyüledi.

Günün açılışını yeni albümleri 'Kimileri Bir İleri"den şarkılarla yapan Rebel Moves, yeni sahne şovları 'v2.013' ile dünyadaki açlık ve yoksulluğa dikkat çekti."

08.09.2013 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Günün açılışını yeni albümleri 'Kimileri Bir İleri"den şarkılarla yapan Rebel Moves, yeni sahne şovları 'v2.013' ile dünyadaki açlık ve yoksulluğa dikkat çekti. Konser boyunca alanı dolduran hayranlarıyla samimi bir iletişim kuran grup, konserini 'tüm dünyada ve yurtta barış olsun' dilekleriyle tamamlayarak, konser sonrasında izleyenlerin arasına karıştı ve festival coşkusunu yaşamaya devam etti.

Günün merakla beklenen konserlerinden biri de Türk rock dünyasının kendine özgü figürlerinden biri olmayı başaran Aylin Aslım'dı. Son albümü Zümrüdüanka'dan seçtiği çarpıcı şarkılarla alanı dolduran müzikseverlere güzel dakikalar yaşatan Aylin Aslım'a konser boyunca binlerce hayranı eşlik etti. 'Gülyabaniyim ben, çok yabaniyim ben/ Girerim rüyanıza hepinizi yerim ben' sözleriyle bilinen Gülyabani adlı şarkısını seslendirirken Aslım, sahneye çıkan Gülyabani kuklasıyla birlikte şov yaptı.

'Türkler nasıl rock yapılacağını bilirler'

Skindred, şarkıları ve sahne şovu ile Rock'n Coke'un en beğenilen ve dikkat çeken performanslarından birini sergiledi. Hipnotize edici sahne enerjileri ile Rock'n Coke'un en eğlenceli performanslarından birini sergileyen Skindred, Türkiye'de konser verme fikrini sordukları arkadaşlarının kendilerine 'Türkler nasıl rock yapılacağını bilir' dediklerini aktardılar. Grup 'dans pistini yıkmaya hazır olun' diyerek, seyircilere pogo dansı yaptırırken alanda oluşan hortumla eğlenen binlerce kişi, Skindred'in çağrısıyla aynı anda dakikalarca zıpladı.

Coca Cola Zero Sahnesi'nde Rock'n Coke'un son gününe başlangıç yapan bir diğer grup da Replikas oldu. Türk alternatif rock dünyasının en uzun soluklu ve kendine özgü ekiplerinden biri olan Replikas son olarak geçen Mayıs ayında yayınladıkları yedi şarkılık 'EP No: 1' albümünden şarkılarla hayranlarını selamladılar.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cola Zero Sahnesi'nde Seyirciyle Buluşan Skindred İse Sahne Şovuyla Büyüledi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement