Çolak: "30 Mart'ta Asıl Golü Sarı Atacak" - Son Dakika
Güncel

Çolak: "30 Mart'ta Asıl Golü Sarı Atacak"

Çolak: "30 Mart\'ta Asıl Golü Sarı Atacak"

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı'ya bir destek de eski milli futbolcu Tanju Çolak'tan geldi.

05.03.2014 11:02

Tanju Çolak'tan İsmail Sarı'ya Gollük Orta

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı'ya bir destek de eski milli futbolcu Tanju Çolak'tan geldi. AK Partili Sarı'yı Bayraklı'da ziyaret eden Çolak, "Ben sahalarda çok gol attım ama asıl golü 30 Mart'ta Bayraklı'da İsmail Sarı atacak" dedi.

Eski milli futbolcu, gol kralı Tanju Çolak, AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı'yı Bayraklı'daki seçim ofisinde ziyaret ederek Sarı'ya 30 Mart öncesi başarı dileklerinde bulundu. SKM'de bulunan partililerle de sohbet eden Çolak, daha sonra beraberindeki AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, İlçe Başkanı Yakup Gülcan, Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Kemal Büyükkesim ve partililerle birlikte Gümüşpala pazaryerini ziyaret etti, esnafa hayırlı işler diledi. Vatandaşlara, "Bugün buradayız, çünkü İsmail Sarı'ya desteğimizi göstermek istedik" diyen Çolak, "İsmail Sarı Bayraklı'da çok ciddi çalışmalar yürütüyor. Bayraklı'nın evladı olan İsmail kardeşim halkın ve esnafın ihtiyaçlarını çok iyi biliyor. Ben golleri iyi atabilirim ama asıl golü 30 Mart'ta İsmail sarı Bayraklı'da atacak" dedi.

İMZALI TOP DAĞITTI

Bir günü birlikte geçiren Tanju Çolak ve İsmail Sarı, Gümüşpala pazar yeri ziyareti öncesi mahalle çocuklarıyla bir araya gelen İsmail Sarı ve Tanju Çolak, imzaladıkları özel futbol toplarını çocuklara dağıtarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Bir günü birlikte geçiren ikili, daha sonra isteklerini kıramadıkları minik futbolcuların top oynadığı halı sahaya girerek penaltı çekişti. Biraz antrenmanla Sarı'nın futbolda iyi olabileceğini söyleyen Çolak, "İsmail Sarı siyasette başarılı bir kişi… Görüyorum ki Bayraklı İsmail Sarı'nın yanında, desteklerini sağlıyor. Kendisi de burada büyümüş ve bölge halkı ile sorunlarını çok iyi biliyor. Futbolda ise biraz daha pratik yaparak iyi olacağını görüyorum" şeklinde konuştu.

5 YILDA ÇİVİ ÇAKILMADI

Gümüşpala pazaryeri ziyaretinde Bayraklı Belediyesi'nin esnafa karşı duyarsızlığından yakınan pazar esnafı, Pazar alanının soğuk ve köhne oluşunun işlerini olumsuz etkilediğini söyledi. Sarı'dan hizmet sözü alan esnaf, 30 Mart seçimlerinden gerçekten hizmet göreceklerine inandığı adayı destekleyeceklerini belirttiler. Bunun üzerine Sarı, "5 yıldır tek bir çivi bile çakmayan Belediye için artık diyecek bir şey bulamıyorum. Esnafımız, vatandaşımız zaten bıkmış. Hizmet istiyorlar. Duyarsız bir belediyeden uzak durmak istiyorlar. Ben her defasında dile getiriyorum ancak buradaki herkesin tek tek ne çileler çektiğini biliyorum. Ben onların içindeyim. Biz yönetime geldiğimizde tüm soruların cevapları zaten olacak. Vatandaşın sesini yükseltmesine gerek kalmadan sorunlar çözülecek" dedi. Ziyaretinden dolayı Tanju Çolak'a teşekkür eden Sarı, "Sağ olsun burada bizimle olarak seçim çalışmalarımızda bize destek oldu. Kral Tanju'ya sonsüz teşekkürler" ifadelerinde bulundu. Tanju Çolak, temaslarının ardından ilçeden ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çolak: '30 Mart'ta Asıl Golü Sarı Atacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement